Ženska solidarnost

86bogomoljka

Legenda
Poruka
51.521
Све оно што се не коси са мојим принципима.
Жене су ми ближе, имам више другарица, боље се разумемо, нисмо конкуренција него сапатнице, али не могу бити солидарна ни само зато што је жена у питању.
Оно, у влади мора бити одређен проценат жена. Не мора! Нека буду 100% жене ако су то као јединке заслужиле, али нека не буде ни једна ако међу понудом нема адекватних.

Manastirka

Buduća legenda
Poruka
25.422
Па сад... Још увек, хвала Богу, само жена може бити трудна, и ту сам осетљива. Има још примера... :heart:
Ok,...nego postoje i žene koje kad su trudne, misle i da su ne daj bože, bolesne. 😁
Sve zavisi od slučaja.
P.S. Napr. za tebe nikad ne bih ni rekla, niti pomislila tako nešto,...ali da su neke maheri koje koriste "ja sam slabiji pol", to stoji!

Manastirka

Buduća legenda
Poruka
25.422
By the way ne mislim da su žene uopšte slabiji pol,...niti nužno po defoltu nežniji.To je izreka s početka prošlog veka. Znači,...davno prošlo vreme!
Nema veze sa temom, ali čisto kao konstatacija.
Koliko je ko solidaran, zavisi od toga ko je kakva osoba i sa čime je sposoban biti solidaran.

Antigon@

Elita
Poruka
15.906
Drage dame šta je to po vama što trebate učiniti za bilo koju pripadnicu ženskog pola makar bila i potpuni stranac?

Što se mene tiče uvijek skrenuti pažnju da ima karmin na zubima, dati higijenski uložak ako joj je potreban....nastavite dalje. Hvala! 😃
Dati joj radno mesto u svojoj firmi i biti solidarna iako bi mušarac možda bolje uradio posao od nje.
Aa?

Antigon@

Elita
Poruka
15.906
To ne. 😂😂😂
Biti solidaran za mene je isto što i dobrovoljno deljenje nečijeg tereta.
A da mi taj mučenik nije niko blizak.
Biti solidaran ne znači reći nekome da mu je ostao karmin na zubima.
Piih, izem ti solidarnost.

Solidarišeš se na poslu sa nekim ko nepravedno strada i staneš na njegovu stranu pa platiš i ti cenu.
Solidarišeš se tako što se odrekneš svog dela nečega radi tuđeg dobra.
Solidarišeš se kad odradiš nečiji posao, a da ti to niko ne plaća.

Zla Beba

Veoma poznat
Moderator
Poruka
10.384
Biti solidaran za mene je isto što i dobrovoljno deljenje nečijeg tereta.
A da mi taj mučenik nije niko blizak.
Biti solidaran ne znači reći nekome da mu je ostao karmin na zubima.
Piih, izem ti solidarnost.

Solidarišeš se na poslu sa nekim ko nepravedno strada i staneš na njegovu stranu pa platiš i ti cenu.
Solidarišeš se tako što se odrekneš svog dela nečega radi tuđeg dobra.
Solidarišeš se kad odradiš nečiji posao, a da ti to niko ne plaća.
Najbolje da im podijelim po platu a nek ne rade ništa ili kući nek sjede, ne moraju ni dolaziti 😂😂😂
Nisam dobrotvorna ustanova.