Jennifer Jennin
Elita
- Poruka
- 19.733
mislim da je nema puno
primjer: ja sam uvijek na strani žene, osim ako nije baš žestoka dilajla
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trebala je ona njega da sutne davno... nisu mi jasne devojke koje su sa nekim samo da ne bi bile same ili dok naidje nesto bolje pa kad ih taj koji im ni po cemu ne odgovara sutne onda pate
To je solidarnost iz prijateljstva, a ne zenska solidarnost posto prepostavljam da bi isto tako bila rame za plakanje drugu kad bi raskinuo vezu sa devojkom...ukoliko moja drugarica raskine vezu ja sam njeno rame za plakanje a ne njegovo, to je za mene prirodni zakon a ne pitanje izbora. Neki izbori su toliko normalni da ih i ne povezujem sa pojmovima "biranje strana" i "davanje prednosti", ona kod mene ima prirodnu prednost i nikako ne moze biti drugacije.
a sto? razumem ja da je nekome to princip, ali osim postavljacice jos niko nije obrazlozio zasto je uvek na zenskoj strani, a bas me zanima...mislim da je nema puno
pa ja sam baš ODLUČILA da budem na ženskoj strani...eto tako...jer smo žene, majku mu, daj da se držimo zajednoa sto? razumem ja da je nekome to princip, ali osim postavljacice jos niko nije obrazlozio zasto je uvek na zenskoj strani, a bas me zanima...
Ok, razumem da si odlucila, ali majku mu, eto tako mi nije dovoljno jasan odgovorpa ja sam baš ODLUČILA da budem na ženskoj strani...eto tako...jer smo žene, majku mu, daj da se držimo zajedno
To je solidarnost iz prijateljstva, a ne zenska solidarnost posto prepostavljam da bi isto tako bila rame za plakanje drugu kad bi raskinuo vezu sa devojkom![]()
Ne bih muskarcu sluzila kao rame za plakanje ma kakav mi drug bio, mogu da saslusam ali dalje od toga ne bih isla. Nisu im simpaticne drugarice koje se uvek nekako nadju kad se momak posvadja sa devojkom. Zensko - zensko prijateljstvo je drugacije od musko - zenskog prijateljstva, makar meni...
Da li je to solidarnost ili samo razumijevanje, kultura?
Solidarnost ja vidim kao podržavanje bez obzira na to da li se slažemo sa problemom ili ne. Dati prednost nekome samo zbog odnosa sa njim koji zahtijeva lojalnost, držati stranu nekome.
Sta je to?
Dajte neki primer neke situacije.
Imate li je?
Па јесте, чим га је убила мора да је био тежак скот и злостављао је.
Жене се само јавно солидаришу, што и није тако лоше, за неискусне мужјаке..ко вас не зна, скупо би вас платио.
za zensku solidarnost sposobne su zene
dakle, ne kraljice koje traze podanike
ne nesigurne usplahirene domacice, koje u svakoj reci vide provokaciju
vec zene, sigurne u sebe, sigurne u zensko srce..
ja takvih zena poznajem dosta
i veoma ih volim.
moje vestice-zmajice![]()