zenska provokacija

Jao kakva je ovo tema majko mila... Devojka se obukla k'o drolja, a ovaj pita sto se tako obukla jer ima decka, pa brate jer je drolja... Onda ovi pocinju da je brane kako 'oce lepo da izgleda, sta je tu lepo, kada nema nista na sebi? :dontunderstand: Onda stizemo do dela gde se razmatra da li je ona uopste ku.rva jer su kur.ve u stvari skroz ok osobe, a one sto izgledaju normalno u stvari nisu normalne i na kraju dolazimo do zakljucke da su "corave" u stvari kur.ve.... :zcepanje: PRAY THE LORD :strika:

To provokaivno oblacenje to je sada in, i moramo se pomiriti s tim, svidjelo se to nama ili ne. Mada da svi vise gledamo u svoje dvoriste. sve bi bolje bilo.

E sad mene nervira jedna stvar, a toga ima koliko hocete. Docaracu je na jednom primjeru ciji sam svjedok.

U srednju kad sam bio, jedan lik je jedno 15-tak dana trcao za jednom djevojkom. I poslije meni dolazi i govori mi i govori mi za nju: ''E brate, kakva je ono droljetina...''

Ja mu rekoh: ''Druze, znam ja sve to, ali mislim da ona nije tolika drolja, cim je tebe ovako lijepog i sarmantnog odbila.''

Poslije toga mi se nije javljao :mrgreen:

Back