Ženska privlačnost

• Začetnik teme Začetnik teme Daša
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pročitah skoro sve postove i dođoh do zaključka - imam urokljiv pogled :)
Ma imam utisak da se danas sve muvanje vrti oko par ljudi, mislim kad izađem negde uvek unapred znam oko koje ribe će celo veče sve da se okreće... a ostatak ekipe može da gleda i da navija... Na kraju - saldo mog ljubavnog života ostaje jedna jedina veza (doduše dosta duga) što je verovatno totalna beda u odnosu na moje vršnjakinje... I posle kažu - treba naći pravu ljubav... Kako ćeš znati da je neko TAJ kad ne znaš kakvi su drugi.
Odoh u manastir!

Iza tebe je jedna veza, sto kazes da je malo u odnosu na vrsnjakinje........pa sta, zar zaista mislis da je to malo, ako je veza bila duga, a prije svega, kvalitetna? Zar mislis da vise vrijede njihove kratke avanture? Zar zaista mislis da su one prozivjele vise, da su vise bile voljene?

Ja nisam imala dugu vezu, nije tu bilo ni prave ljubavi, jedna je obecavala ali sam je pekinula.......luda glava............! Ali, zivot je pred nama! Ima vremena za sve! Samo je bitno da znamo sta zelimo!
I, ne mozes znati ko je TAJ, ko je PRAVI, opustis se i uzivas u tome sto imas, iskoristis do maksimuma dobijeno......pa ako se pokaze da vrijedi, radis na tome......ali jurenje pravog je po mom misljenju besmisao!

Ma pusti ti bre te sto jure tu jednu u klubu, pogledaj malo i navijace:)

Biću vrlo konkretna:
Imam 22 godine, redovan sam student, izgledam okej, oblačim se opušteno, nenapadno, nekič, visoka sam 177cm i imam koji kilogram više ali je to ipak koliko-toliko skladno, negovana sam, uredna, ponašam se relativno pristojno, nisam mutava...
Poenta uvoda je u pitanju: Zašto meni niko ne prilazi- zbog izgleda (krupnija građa) ili nečeg drugog, tj šta je to muškarcima privlačno na devojkama?
Ae baš da vidim!

Ako si previse ozbiljna nemoj ocekivati da ce ti neko prici, probaj da se obuces kao "laka zenska" (nesto zenstvenije, ne mora biti mini do pola guzice) i da imas osmeh na licu, pa da vidis onda oce li ti neko prici. :lol: Garantujem da oce.

Back