limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 38.572
Da...ova i ortopedska peta su jako nestabilne,iako na prvi pogled djeluje da su sigurnije od visokih potpetica.Sećam se jedne klinke sa kojom sam bio kaže sa tom punom petom se časkom polomiš na stepenicama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da...ova i ortopedska peta su jako nestabilne,iako na prvi pogled djeluje da su sigurnije od visokih potpetica.Sećam se jedne klinke sa kojom sam bio kaže sa tom punom petom se časkom polomiš na stepenicama
Bile bi možda ok, da su teget ili teget- crne.
Upečatljiva jeste,...ali je disaster!A meni se baš jako sviđa ova boja, baš je upečatljiva.
Nekako su "plitke".Ja ne volim kad prsti ovako vire.Ili samo ugao slikanja nije dobar?
Imaju malu petu,...gde 'ladno? Napolju je pravo proleće.Predivne su.Sviđaju mi se boja, oblik i lak a pogotovo kopče, baš daju svečani izgled. Jesu li ravne ili imaju petu? BTW, što ti nije hladno nositi ih na bosu nogu?
Glanc nove.Oho, znači nove su. To si preko nekog sajta naručila ili kupila u dućanu. Nije baš vani ni tako toplo, ajde po danu dok je sunčano još nekako ali čim sunce zađe brzo padne temperatura tako da se bez jakne ne može.