ŽENSKA OBUĆA - foto galerija

Bambina

Buduća legenda
Poruka
25.036
Ova tema je namenjena fotografijama obuće koju bismo volele da imamo, one o kojoj maštamo... Slike možete kačiti sa i bez njihove lične karte (podataka koji se odnose na marku, cenu, prodajno mesto, naziv kolekcije, etc.). As you wish.
Ona ne služi samo za to da mami uzdahe, već i da nas inspiriše da i same budemo kreatori i napravimo (čitajte: osmislimo) model koji nam se dopadne, ali i da pokažemo šta je to ono savršeno nešto za čim tragamo, a nikako ne pronalazimo, tzv. dream shoe(s).
Nadam se da će mnoge od nas ovde pomoći jedna drugoj da ostvare svoj alternativni san, odnosno da u svojoj okolini i shodno svom budžetu pronađu nešto nalik onome što žele imati, nositi, a izvan domašaja im je, bilo kilometražom, bilo finansijski...
Na kraju, ovde možete kačiti i zanimljivosti o cipelama, bilo da su to tekstovi, dizajnerski crteži, zanimljivi podaci ili fotografije onih interesantnih, koje su više mala umetnička dela sa štiklom nego što služe svojoj pravoj svrsi.
Nadam se da ćete učestvovati i uživati :)

Pozdrav iz svog omiljenog para cipelica šalje vam, 10cm viša, vaša Mala Megi :)
 
Poslednja izmena:
P. S. Volim da o ovoj temi mislim kao o ulasku u garderober iz snova, sa čijih polica ponekad skinemo po nekoliko omiljenih pari i pokažemo ih :) Eh, bilo bi tako lepo posegnuti za njima sa ekrana i iz monitora ih izvući i obuti u sobi, nije li? :aha:

LET THE SHOE FANTASY BEGIN!
 
Rock princess style shoes

Redom: Alexander McQueen, Gina, Alexander McQueen, Forever21 - 30$, Bench, Michael Kors...

thing.22828460.l.jpg
thing.14565075.l.jpg
thing.10646479.l.jpg

thing.11694342.l.jpg
thing.25495527.l.jpg
thing.26821343.l.jpg
 
Poslednja izmena:

Back
Top