Elisa di Rivombrosa
Aktivan član
- Poruka
- 1.135
Fikcija je jedno, stvarnost drugo. Ako postoji neko ko se suočio sa takvom životnom strahotom, poverovaću mu. Pamtim slučaj ono dvoje mladih što su bežali iz Sarajeva da su pokošeni na mostu, ali oni su u pokušaju da se oboje spasu poginuli. Da je neko svesno žrtvovao svoj život da bi muž (dečko nebitno) ostao u životu, ne znam, nisam čula. Zbog uskraćene ljubavi, da ima dosta slučajeva ubistava i samoubistava. Zbog uzvraćene - ne. Na stranu Romeo i Julija i Rouz i Džek, fiktivni likovi.
Niko ne zna kako bi postupio u stani pani situaciji, i ne dao Bog nikom. Mislim povraća mi se od povezivanja ljubavi sa smrću. Takva "veza" me odmah asocira na neki životni užas, tipa ratovi u bivšoj Jugi, ili holokost, Ruanda. Ma beži bre. Opet, niđe veze.
A meni se povraca od tee, u ovom slucaju, koja ne vidis dalje od nosa. Pitala sam sta biste sve ucinile za muskarca,a ne da umirete. Balvane.
I koliko vidim,retko koja ima herca i sve ste ponosne na to. I to zato sto niste do sad uopste osetile pravu ljubav.