Ženska konkurencija pod krinkom prijateljstva

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Po ko zna koji put, da-postoje prijateljstva medju zenama i ne-nismo jedna drugoj konkurencija.

Mnogo vi sebi dajete na znacaju, ne bih se ja kladila na izvestan rezultat u fiktivnom ultimatumu-momak ili drugarica, znas? Da li je moguce da i dalje mislite da nemamo drugog posla nego da se borimo oko muskarca pod velom prijateljstva?

Šta mislite, da li uistinu postoji prijateljstvo na relaciji žena-žena?
Pod uvjetom da se ne ližu i da nisu carpet munchers.

Ili su sve žene međusobno konkurencija pod krinkom prijateljstva?
Ja već opasno sumnjam u ovo drugo.

А мушка пријатељатва су јача, у три п***е материне.

Razdvajas govnare po polovima, nemas potrebe da to radis. Ima ih na obe strane, s tim sto mahom zene budu prozvane za licemernost u prijateljskim odnosima, a muskarci ne. Muskarci su ortaci, bracala, a zene..zenice ili kurvetine, trece nema.
Meni i dalje nije jasno kako to tacno zene konkurisu jedna drugoj, recimo? Sta, dodje drugaricin decko dok nas dve pijemo kafu i, kad ona ode u klonju, ja otkopcam dugme i pokazem mu dojku uz tiho pssstt. ili, muzu moje kume smotam sarmu, da pokazem da bolje kuvam?

Razdvajas govnare po polovima, nemas potrebe da to radis. Ima ih na obe strane, s tim sto mahom zene budu prozvane za licemernost u prijateljskim odnosima, a muskarci ne. Muskarci su ortaci, bracala, a zene..zenice ili kurvetine, trece nema.
Meni i dalje nije jasno kako to tacno zene konkurisu jedna drugoj, recimo? Sta, dodje drugaricin decko dok nas dve pijemo kafu i, kad ona ode u klonju, ja otkopcam dugme i pokazem mu dojku uz tiho pssstt. ili, muzu moje kume smotam sarmu, da pokazem da bolje kuvam?

Ne baš tako direktno, ali na tragu si.
Ako je lepa dojka...

Šta mislite, da li uistinu postoji prijateljstvo na relaciji žena-žena?
Pod uvjetom da se ne ližu i da nisu carpet munchers.

Ili su sve žene međusobno konkurencija pod krinkom prijateljstva?
Ja već opasno sumnjam u ovo drugo.

A koga vi u tu pricu pokusavate da ubedite vise? Sebe, da ste toliko bitni i neodoljivi ili nas da smo toliko odvratne i nesigurne? Msm pricu sam cula hiljadu puta uglavnom od muskaraca... a evo zena sam i jos je nisam osetila. Niti sam ja koga dozivljavala kao konkurenciju niti je ko mene...

A koga vi u tu pricu pokusavate da ubedite vise? Sebe, da ste toliko bitni i neodoljivi ili nas da smo toliko odvratne i nesigurne? Msm pricu sam cula hiljadu puta uglavnom od muskaraca... a evo zena sam i jos je nisam osetila. Niti sam ja koga dozivljavala kao konkurenciju niti je ko mene...

A šta ako je svaka žena zatvorena čaura sa vanjskom ljuskom "anti-žena-žena-sumnja" delovanja. Šta ako?
Opet, ne kažem da su sve žene iste.

A šta ako je svaka žena zatvorena čaura sa vanjskom ljuskom "anti-žena-žena-sumnja" delovanja. Šta ako?
Opet, ne kažem da su sve žene iste.

Ne znam. Lišena sam tih osećanja, kao i većina ljudi. Kažem, oko toga se najviše tripuju muškarci iz nekog razloga. Da l' zbog toga što projektuju svoja osećanja ili zbog želje da ovaj svet bude penisocentričan baš toliko, pojma nemam... ali da je priča glupa, jeste.

Malo drugacije to radite
I svako ima ono jednog, dva tri najbolja
Te necete mozda. Kumstvo je sveto.
Al ko kaze da ima deset i vise prijatelja ta ili nije svestan, laze sebe a i druge.
A moje vidjenje i iskustva bas to dokazuje.
Sto bolji frajer to vise rezu jedna na drugu.

Ne nije mi pokazala sisu al uvek zapocinjala razgovor o tome sto je znala kroz pricu moje devojke o navodnom mom umecu u krevetu?
Jel i tu gresimo i umislimo?

Malo drugacije to radite
I svako ima ono jednog, dva tri najbolja
Te necete mozda. Kumstvo je sveto.
Al ko kaze da ima deset i vise prijatelja ta ili nije svestan, laze sebe a i druge.
A moje vidjenje i iskustva bas to dokazuje.
Sto bolji frajer to vise rezu jedna na drugu.

Ne nije mi pokazala sisu al uvek zapocinjala razgovor o tome sto je znala kroz pricu moje devojke o navodnom mom umecu u krevetu?
Jel i tu gresimo i umislimo?

Jedna od mojih najboljih drugarica, osoba koja može da mi bane u podne, u ponoć u kuću i za koju ću ustati iz kreveta kad god treba je bivša devojka dečka sa kojim sam ja bila u dugoj vezi. Upoznali smo se tokom naše veze. Kliknule i krenule da se družimo. Dečko je sad već bivši, drugarica je ostala. Toliko o toj tvojoj tvrdnji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back