zenska i muska lepota

a masta radi svasta.

- - - - - - - - - -

pre neki dan, izvedoh sina na porch, stojimo i kazem mu - gledaj sve ovo sto vidis - ko je to stvorio?
bog...
yes curac, sve do zadnjeg sto se vidi do horizonta stvroio je muskarac. usamljen, sam, onaj kji gura i stvara.
al ne moze to tako, nije lako biti odgovoran za sve.

dabome.

a tek kad pocnu da kenjaju o lepoti prirode, a sve je zapravo mesto i prostor da se prosiri groblje.
plodna zemlja jel da

muskarci krepaju pre jer ih vi oterate u grob!

imao sam tako ja kolegu otiso u penziju i nije vise ziv laka mu zemlja . zena mu stalno nesto bolovala i bila invalid rada ,on relativno zdrav i sposoban ,jurio na sve strane da zaradi neku sicu ,...iii na kraju lipso.:pop:
A govorio sam mu ja...
Proslo malo zena preuzela njegovu penziju sad izgleda podmladjeno odjednom zivnula i ozdravila ,shetka svud okolo a ima i "prijatelja" koji dolazi u njihov nekadasnji stan i koga vodi po okolnim banjama.
Pa ti rintaj....:malav:

imao sam tako ja kolegu otiso u penziju i nije vise ziv laka mu zemlja . zena mu stalno nesto bolovala i bila invalid rada ,on relativno zdrav i sposoban ,jurio na sve strane da zaradi neku sicu ,...iii na kraju lipso.:pop:
A govorio sam mu ja...
Proslo malo zena preuzela njegovu penziju sad izgleda podmladjeno odjednom zivnula i ozdravila ,shetka svud okolo a ima i "prijatelja" koji dolazi u njihov nekadasnji stan i koga vodi po okolnim banjama.

cuti bwe..vidis da je bio neki tezak covek cim je njoj pao kamen sa ledja i cim je posle njega zivnula

A govorio sam mu ja...

Sad joj se uselio komšija, pa joj dete konačno živi sa biološkim ocem :D

A govorio sam mu ja...

Kad je osetio da mu se kraj blizi trebao je prvo nju da eliminise i posalje je na onaj svet a sto se tice rada tu si potpuno u pravu zene treba terati da rade dan i noc i maksimalno ih moras iskoristiti da u tom radu i skoncaju pre tebe.

Kad je osetio da mu se kraj blizi trebao je prvo nju da eliminise i posalje je na onaj svet a sto se tice rada tu si potpuno u pravu zene treba terati da rade dan i noc i maksimalno ih moras iskoristiti da u tom radu i skoncaju pre tebe.

verovatno ga trovala
sam je kriv sto nije predosetio pa je bar povuko za sobom ako mu nema spasa
rogonja

verovatno ga trovala
sam je kriv sto nije predosetio pa je bar povuko za sobom ako mu nema spasa
rogonja

govorili smo mu, al on hteo da joj udovoljava i brine o njoj , a baba se folirala znas vec kako zensko je namazano i premazano, naravno nikad nije bilo dovoljno , dok nije skapao... umesto motku da je doneo u kucu pa da joj objasni situaciju pa ode da radi i zaradi.

Poslednja izmena:

Back