gost 331040
Domaćin
- Poruka
- 3.329
muskarci krepaju pre jer ih vi oterate u grob!
bogami tačno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a masta radi svasta.
- - - - - - - - - -
pre neki dan, izvedoh sina na porch, stojimo i kazem mu - gledaj sve ovo sto vidis - ko je to stvorio?
bog...
yes curac, sve do zadnjeg sto se vidi do horizonta stvroio je muskarac. usamljen, sam, onaj kji gura i stvara.
al ne moze to tako, nije lako biti odgovoran za sve.
imao sam tako ja kolegu otiso u penziju i nije vise ziv laka mu zemlja . zena mu stalno nesto bolovala i bila invalid rada ,on relativno zdrav i sposoban ,jurio na sve strane da zaradi neku sicu ,...iii na kraju lipso.
A govorio sam mu ja...
Proslo malo zena preuzela njegovu penziju sad izgleda podmladjeno odjednom zivnula i ozdravila ,shetka svud okolo a ima i "prijatelja" koji dolazi u njihov nekadasnji stan i koga vodi po okolnim banjama.
Pa ti rintaj....![]()
imao sam tako ja kolegu otiso u penziju i nije vise ziv laka mu zemlja . zena mu stalno nesto bolovala i bila invalid rada ,on relativno zdrav i sposoban ,jurio na sve strane da zaradi neku sicu ,...iii na kraju lipso.
A govorio sam mu ja...
Proslo malo zena preuzela njegovu penziju sad izgleda podmladjeno odjednom zivnula i ozdravila ,shetka svud okolo a ima i "prijatelja" koji dolazi u njihov nekadasnji stan i koga vodi po okolnim banjama.
Pa ti rintaj....![]()
Sad joj se uselio komšija, pa joj dete konačno živi sa biološkim ocem![]()
A govorio sam mu ja...
Pa ti rintaj....![]()
Kad je osetio da mu se kraj blizi trebao je prvo nju da eliminise i posalje je na onaj svet a sto se tice rada tu si potpuno u pravu zene treba terati da rade dan i noc i maksimalno ih moras iskoristiti da u tom radu i skoncaju pre tebe.
Evo sad stigao sa poslaa gledaj sta zene rade na poslu
Sa sve dodacima![]()
Kad je osetio da mu se kraj blizi trebao je prvo nju da eliminise i posalje je na onaj svet a sto se tice rada tu si potpuno u pravu zene treba terati da rade dan i noc i maksimalno ih moras iskoristiti da u tom radu i skoncaju pre tebe.
ti si svakako ruzan
I treba da te prichepi jedna rospija dok ti kichmu ne izdrobi
verovatno ga trovala
sam je kriv sto nije predosetio pa je bar povuko za sobom ako mu nema spasa
rogonja