ŽenKe, da li bi ste dale vašim momcima/muževima da…..

Pa ne bih znala pouzdano sad za to, al ipak cheshche vidjamo zzene sa brcima posle menopauze, il' mi se chini. :brkataforumashica:

Nije to zato, nego do skoro su žene sa 50 već bile babe i počinjale tako da se nose...nekako društveno nametnuto..i da se ne uredjuju..:lol: ...Kao što reče Gorica Nešović jednom u Dizanju, rekla joj neka tamo baba da je nepristojno da žena posle 50 ima dugu kosu...:eek: :roll: Kad vidim svoju babu na slikama kad je imala 50 prava bakuta, a keva mi bre sa 50 ribaa i po..:lol:

ja sam sličnu delimu imala nakon prvog porođaja....
kao stručno lice naravno da je sposoban da mi obradi ranu nakon porođaja, da ne moram da idem svakodnevno na kliniku...malo sam razmišljala da li to on da mi radi...pa onda pomislim šta sve drugo mi radi :rumenko:što ne bi i to:whistling::whistling:
I meni je moj zavirivao u epiziotomiju,pa smo se smejali..on uzme da to sredi a ja mu pricam neke sasvim desete stvari kao da sedimo na klupi u parku i caskamo..:rumenko::lol::lol:
Tema:Ni jedan moj partner me nije depilirao,niti mi je padalo na pamet da im to nudim a iskreno ovako gledajuci unazad mislim da se ni jedan ne bi rado toga latio...sve neki konzervativci,bre.;)
Tebi svaka cast,ako znas i volis, jos ako je i ona zadovoljna...:ok:

Digresija:skoro pita mene moj dragi i divni muskarac..Maco ,koliko bi mi para ustedeli kada ti ne bi isla kod tih manikira pedikira frizera etc....Ja razmislim pa mu odgovorim kako ne bi smo mnogo ustedeli ali bi svakako ja ustedela vreme i mogli bi da ga provedemo zajedno.
Dakle,eto smatraj to kao jos jedan vid vaseg em lepog i em korisnog zajednickog zivota.:)

Poslednja izmena:
Šta ti nije jasno tu? Na deset kašika šekera ide deset kašika vode i jedan limuntus. E sad ti vidiš koliko ti treba pa povećaš dozu (20, 20, 2 - 30, 30, 3 i tako redom). To sve turiš u šerpu i promešaš, uključiš šporet na trojku i to kuvaš dok ne postane žućkasto-braonkasto...Kao karamela boja...to proladiš dovoljno (o ovome posebno voditi računa, jer opekotine od šečera, mnogo zajebane, kažu do koske gori) da može da se maže na kožu i nanosiš varjačom. Ako se u medjuvremenu stegne, malo ga podgreješ. Onda preko toga staviš parče tkanine lepo pritisneš da se zalepi i naglo povučeš u pravcu suprotnom od rasta dlake. Prednost u odnosu na vosak, ne ostaju tragovi smese, ako nešto i ostane pipneš krpicom i oma se zalepi na tkaninu.

EDIT: Zaboravih da rečem da se šerpa pere lako, sipaš vruću vodu i ostaviš da odstoji malko, obično ostavim celu noć da se sve rastopi, i ujutru samo rasipam vodicu. Tkanine koje su korišćene mogu opet da se iskoriste, samo treba da ih prokuvaš.

...komplikovano...Ne mož' ovo da se obavi za 45minuta koliko traje engleski jezik/nemački jezik...Niti za sat vremena koliko traje tenis...:think:

…..vas depiliraju? :eek: :lol: I kakav je vaš stav o tome?
Ajde i za muškarce da se ne osete zapostavljeno :lol: Da li bi pristali na to?

Elem…..nešto se prepucavam sa ženom oko toga….:roll:
Nas dvoje smo počeli vezu kao studenti, i vrlo brzo počeli da živimo zajedno jer sam imao stan u gradu u kom smo studirali. Njeni roditelji su joj davali love isto kao i do tada, odnosno kao da iznajmljuje stan, pa nam je bilo finansijski daleko bolje nego ranije, ali smo gledali da uštedimo gde se god može da bi trošili na neke druge stvarii, pa sam tako počeo ja da je depiliram. Nije mi teško. Kilo šečera, 5-6 limuntusa, nema ni 100 dinara i za sat i po sve gotovo. Praksa se nastavila do danas iako nam sad lova što bi otišla na to u nekom salonu ne znači ništa…U početku mi bilo malo bedara, pretio sam je da ću joj naliti vruću pastu na nogu samo li pisne nekom šta radim ali posle me baš bilo briga. Međutim, kako koja njena drugarica čuje za to, sva je u fazonu, ja to ne bi mom nikad dala…ti nisi normalna….on nije normalan....vi niste normalni....to je baš bezveze….šta on ima da se meša u to..nije romantično ni malo…. i slične izjave…Dodje mi ko da je depilacija tabu tema….

Ajde sad vi guknite nešto, osim što će više od pola vas da pomisli da sam pederko….:lol: to preskočite kad pišete….:rotf:

Sto da ne? Ponekad mi ne bi smetalo....ali vise volim sama, posto tacno znam koliko da povucem traku,..itd odradim noge za 1otak min kao u salonu...

Sto da ne? Ponekad mi ne bi smetalo....ali vise volim sama, posto tacno znam koliko da povucem traku,..itd odradim noge za 1otak min kao u salonu...

Evo ja malopre bio u gostima i tamo pročitah u Kosmopolitenu koja mi je dijagnoza: "Želja za ulepšavanjem partnera je ostatak primitivnog instinkta." Znači ja sam ovdi na forumu najprimitvniji muškarac.....:lol:

Ne citaj to sr.anje....steta mozdanih vijuga za to...:lol: ako vama ne smeta, briga te sta ce svet da kaze...:)

Ma čitam samo kad mi dođe pod ruku kao sad, inače žena nikad ne bi dala lovu za Cosmopolitan i novine sličnog tipa, Ili ja ne daj bože za Mens Helth ili tako nešto...Ono što mi je malo dolazilo pod ruku bilo je dosta da vidim kako sеru ko grlice, a što su protivrečni od broja do broja,to je posebna priča..:roll:

I to vrlo uspešno,do najsitnije dlake skida samo konac..Ja sam oduševljen bio kad sam video jednu indijku kako to radi...i kad sam dodirnuo posle kožu devojke kojoj je to radila oko obrve..

ja sam odusevljena da je to uopšte moguće...:)

kako uhvati koncem,a ne možeš ni pincetom nekad kako treba?

nema sumnje,indijke su stari majstori za ljepotu...:)

ja sam odusevljena da je to uopšte moguće...:)

kako uhvati koncem,a ne možeš ni pincetom nekad kako treba?

nema sumnje,indijke su stari majstori za ljepotu...:)

Naravno, i to je opšte rasprostranjeni način čupkanja obrva u Indiji, pogledaj samo Indijske kako uvek imaju prelep, savršen oblik obrva...bar meni...Gledao sam kako ta Indijka "lomi obrvu" koncem...da ne poveruješ...Onda sm ja pokušao da čupkam dlake koncem na nozi svoje žene...al' mi ne ide..

Ovako je to meni objašnjeno, uzme se recimo pola metra konca i krajevi se vežu jedan za drugi, onda konac na sredini uvrtite nekih 7-8 puta i nakači se na palac i kažiprst na obe ruke..Kao da su ti prsti makaze. Onda na jednoj ruci sastaviš prste, a na drugoj raširiš..I onda tako rastavljaš, sastavljaš na jednoj i na drugoj strani, ali uvek kad bude jedna strana sastavljena, druga mora da bude rastavljena....kako to radiš i vučeš konac, dlake se po sredini tamo gde si uvrteo konac zapetljavaju i on ih tako čupka.....Tupav sam da objasnim, ali potražite na youtube ako niste ukapirali ima negde to objašnjeno u praksi..

Naravno, i to je opšte rasprostranjeni način čupkanja obrva u Indiji, pogledaj samo Indijske kako uvek imaju prelep, savršen oblik obrva...bar meni...Gledao sam kako ta Indijka "lomi obrvu" koncem...da ne poveruješ...Onda sm ja pokušao da čupkam dlake koncem na nozi svoje žene...al' mi ne ide..

Ovako je to meni objašnjeno, uzme se recimo pola metra konca i krajevi se vežu jedan za drugi, onda konac na sredini uvrtite nekih 7-8 puta i nakači se na palac i kažiprst na obe ruke..Kao da su ti prsti makaze. Onda na jednoj ruci sastaviš prste, a na drugoj raširiš..I onda tako rastavljaš, sastavljaš na jednoj i na drugoj strani, ali uvek kad bude jedna strana sastavljena, druga mora da bude rastavljena....kako to radiš i vučeš konac, dlake se po sredini tamo gde si uvrteo konac zapetljavaju i on ih tako čupka.....Tupav sam da objasnim, ali potražite na youtube ako niste ukapirali ima negde to objašnjeno u praksi..

Hvala na objašnjenju...Jasno mi je sad teoretski...:) Ali u praksi treba vjerovatno vještine...Moraću to jednom da isprobam...:) Ako nađem žrtvu...:))

Nas dvoje smo počeli vezu kao studenti, i vrlo brzo počeli da živimo zajedno jer sam imao stan u gradu u kom smo studirali. Njeni roditelji su joj davali love isto kao i do tada, odnosno kao da iznajmljuje stan, pa nam je bilo finansijski daleko bolje nego ranije, ali smo gledali da uštedimo gde se god može da bi trošili na neke druge stvarii, pa sam tako počeo ja da je depiliram. Nije mi teško. Kilo šečera, 5-6 limuntusa, nema ni 100 dinara i za sat i po sve gotovo. Praksa se nastavila do danas iako nam sad lova što bi otišla na to u nekom salonu ne znači ništa…U početku mi bilo malo bedara, pretio sam je da ću joj naliti vruću pastu na nogu samo li pisne nekom šta radim ali posle me baš bilo briga. Međutim, kako koja njena drugarica čuje za to, sva je u fazonu, ja to ne bi mom nikad dala…ti nisi normalna….on nije normalan....vi niste normalni....to je baš bezveze….šta on ima da se meša u to..nije romantično ni malo…. i slične izjave…Dodje mi ko da je depilacija tabu tema….

Ajde sad vi guknite nešto, osim što će više od pola vas da pomisli da sam pederko….:lol: to preskočite kad pišete….:rotf:

ne vidim nista lose u tome..
dala bih ovom svom da me depilira ali stvarno ne vidim razlog zasto to ne bih uradila sama.

Pa nek radi ko sta zeli, ne kritikujem. Ja licno ne vidim razlog sto bi petljala njega tu, kad me kozmeticarka sredi za 10 min. Nije mi romanticno uopste, niti privlacno, al ko se pali na to, nek izvoli

Back