ŽenKe, da li bi ste dale vašim momcima/muževima da…..

Thanatos

Poznat
Poruka
9.917
…..vas depiliraju? :eek: :lol: I kakav je vaš stav o tome?
Ajde i za muškarce da se ne osete zapostavljeno :lol: Da li bi pristali na to?

Elem…..nešto se prepucavam sa ženom oko toga….:roll:
Nas dvoje smo počeli vezu kao studenti, i vrlo brzo počeli da živimo zajedno jer sam imao stan u gradu u kom smo studirali. Njeni roditelji su joj davali love isto kao i do tada, odnosno kao da iznajmljuje stan, pa nam je bilo finansijski daleko bolje nego ranije, ali smo gledali da uštedimo gde se god može da bi trošili na neke druge stvarii, pa sam tako počeo ja da je depiliram. Nije mi teško. Kilo šečera, 5-6 limuntusa, nema ni 100 dinara i za sat i po sve gotovo. Praksa se nastavila do danas iako nam sad lova što bi otišla na to u nekom salonu ne znači ništa…U početku mi bilo malo bedara, pretio sam je da ću joj naliti vruću pastu na nogu samo li pisne nekom šta radim ali posle me baš bilo briga. Međutim, kako koja njena drugarica čuje za to, sva je u fazonu, ja to ne bi mom nikad dala…ti nisi normalna….on nije normalan....vi niste normalni....to je baš bezveze….šta on ima da se meša u to..nije romantično ni malo…. i slične izjave…Dodje mi ko da je depilacija tabu tema….

Ajde sad vi guknite nešto, osim što će više od pola vas da pomisli da sam pederko….:lol: to preskočite kad pišete….:rotf:

Nas dvoje smo počeli vezu kao studenti, i vrlo brzo počeli da živimo zajedno jer sam imao stan u gradu u kom smo studirali. Njeni roditelji su joj davali love isto kao i do tada, odnosno kao da iznajmljuje stan, pa nam je bilo finansijski daleko bolje nego ranije, ali smo gledali da uštedimo gde se god može da bi trošili na neke druge stvarii, pa sam tako počeo ja da je depiliram. Nije mi teško. Kilo šečera, 5-6 limuntusa, nema ni 100 dinara i za sat i po sve gotovo. Praksa se nastavila do danas iako nam sad lova što bi otišla na to u nekom salonu ne znači ništa…U početku mi bilo malo bedara, pretio sam je da ću joj naliti vruću pastu na nogu samo li pisne nekom šta radim ali posle me baš bilo briga. Međutim, kako koja njena drugarica čuje za to, sva je u fazonu, ja to ne bi mom nikad dala…ti nisi normalna….on nije normalan....vi niste normalni....to je baš bezveze….šta on ima da se meša u to..nije romantično ni malo…. i slične izjave…Dodje mi ko da je depilacija tabu tema….

Ajde sad vi guknite nešto, osim što će više od pola vas da pomisli da sam pederko….:lol: to preskočite kad pišete….:rotf:

Na sta dal bi pristo?pa to mi se podrazumeva da je obrijem pre sexa valjda..sve su one zapustene dok ih ne dovatim i nabacim kriterijume

Jedan moj kolega ima svoju teoriju o razvoju bračnih odnosa, tipa, prvih ne znam koliko, 10 valjda godina ste muž i žena, drugih 10 godina ste brat i sestra, a posle toga ste dve drugarice :)

E, samo zato bih se dvoumila da mu dozvolim tako nešto, da ne uletimo pre vremena u poslednju kategoriju :lol:

:cry: ovo zvuci grozno
ali ima i neke lepote
ne znam sta da mislim ,osecanja su mi nacisto zbunjena

mozemo uzajamno da se brijemo :zper:

Verovatno nisam proveravo..po dlakama posle tusiranja mislim da da..inace to kao govori o meni da ne znam citati po obrvama dal joj je dlakava djana:hahaha:evo sad se kladimo ja i ti u 100e da nisi lepo glatko izdepilirana..ti ces reci ybg pustam dovoljno da bi isla na depilaciju..e to su ti ti izgovori uvek i ono kao nisam stigla..nemam para za depilaciju..jedino ako radis u cirkusu i mozes dohvatiti guzu:lol:

.ti ces reci ybg pustam dovoljno da bi isla na depilaciju..e to su ti ti izgovori uvek i ono kao nisam stigla..

E Džordži, to nije izgovor, stvarno ne može da se izdepilira ako dlake nisu dovoljno duge. Minimum 4 nedelje mora da prođe...
Ali eto ti sad informacije pa za ubuduće da možeš da pametuješ ženama o depiliranju.

blink-1.gif

Postoje situacije u kojima prosto obozavam da galantno vadim kred.karticu. :mrgreen:

II pitanje:
Njoj da dozvolim da mi vitla britvom oko ponosa???
vrisak-1.gif

Si ti citav??? :huh:

E Džordži, to nije izgovor, stvarno ne može da se izdepilira ako dlake nisu dovoljno duge. Minimum 4 nedelje mora da prođe...
Ali eto ti sad informacije pa za ubuduće da možeš da pametuješ ženama o depiliranju.

U jee jao kao nisam znao koliko je potrebno da izraste..al to reci lindi jer ona tvrdi da zene nisu zapustene..e onda svaku obicno navatas u toj fazi tu negde taman 3 nedelja kad je uzas promiskuiteta:aha:

Back