Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što, bre, tako? Možda su ljudi iz okoline počeli da ga smaraju da se ženi, pa se i on sad pita šta je bolje. Mada je već i odgovorio.Ne. Treba da istruneš sam u svojoj mizeriji.
Moj brat ima 28 pa ga ne vidim da postavlja sebi tako debilna pitanja. Valjda uvek može da nađe neku gankuci iz beovoza![]()
Ako imash oko 30 godina i svestan si da je verovatnoća da se zaljubiš drastično opala..
dali treba biti mentol i oženiti se ili....?
Ne. Treba da istruneš sam u svojoj mizeriji.
Moj brat ima 28 pa ga ne vidim da postavlja sebi tako debilna pitanja. Valjda uvek može da nađe neku gankuci iz beovoza![]()
Ako imash oko 30 godina i svestan si da je verovatnoća da se zaljubiš drastično opala..
Komentar je ironičan.pa, sto je sad mizeran? Je l' sto se nije ozenio?
( ala ti je komentar...! )
Verovatnoća da se zaljubiš ne pada uopšte a naročito ne drastičnoAko imash oko 30 godina i svestan si da je verovatnoća da se zaljubiš drastično opala..
Прво пут чујем да вероватноћа за заљубљивање опада са годинама...
Не мислим да је за брак потребно заљубљивање, мислим да је потребно нешто много више....
И не мислим да треба бити ментол да би се женио...
Ниједна поставка ти није тачна!
U pitanju je situacija nije u pitanju pravilo...ovi shto imaju brzi net ne znachi da ce brze da se srede... isto tako sam i ja sad Ganci a mogao sam da budem 007, mislim... treba biti svoj i slobodan u zemlji Srbiji a da te ne kamenuju seljaci... Shto se zenidbe tiche ja znam shta cu ali sam postavio temu eto.. mislim da je to josh jedna bitna tema danas... a da je realna kad pogledamo oko sebe...
Прво пут чујем да вероватноћа за заљубљивање опада са годинама...
Не мислим да је за брак потребно заљубљивање, мислим да је потребно нешто много више....
И не мислим да треба бити ментол да би се женио...
Ниједна поставка ти није тачна!
Jeste, a onda navale da je vreme za rađanje dece, pa kad se rodi prvo, kad će drugo... Za dalje ne znam. Ima li dalje?
Treba se prvo zaljubiti, zavoleti, pa oženiti ....
Ako se oženiš bez ova dva prethodna, onda si stvarno mentol ... i takav treba da ostaneš ceo život.