Ženice

bezibre!

Poznat
Banovan
Poruka
8.923
oh da nije šala
ovo je sasvim legitimna i česta kategorija
znate ono prave ženice - umreno i neutralno, tetkasto skockane
servilne, fine, umerene abroniše
mese, poslužuju... ma znate!

ša mislite o ženicama?
Ima li vas?
dajte mi prototip ženice?

oh da nije šala

ša mislite o ženicama?
Ima li vas?

Sve sam, al to nisam. I ne razumem tu vrstu zena ni zasto se svode na minimum niti mi prijaju u okruzenju. Takve zene su mi smorchina najgore vrste koje mogu da istrpim samo ako su mi bliske rodjake i to taman onoliko dugo kolko mi treba da pojedem kiflice i sl. sto posluzuju.

...nisam ni zenica ni kucka (zenturace su valjda kucke kad ostare) ...idu 2 lika ulicom i jedan prstom pokazuje na mene drugom i kaze - e ovakva meni treba... neka 3. vrsta:think: je li to bio kompliment ili treba da se zabrinem :sad2:

...pa ne verujem bas... za mene inace kazu da sam teska i zahtevna i da se to vidi iz aviona

... e da, sad se setih dodao je nesto u stilu - a ja se uvek zalepim za neke kastige...mozda i jeste bio kompliment:think: kastig je vremenska nepogoda:D

Poslednja izmena:
oh da nije šala

ša mislite o ženicama?
Ima li vas?

...uf ja cu sasvim sigurno da budem, u smislu definicije, "zenica" kasnije u zivotu...zasto? Pa valjda zato sto volim neutralne tonove, tihu pricu, lepo gostim kad gostim, sumnjam jedino u to tetkasto ali ko zna, mozda se ugojim kasnije, nemam pojma. Ne mesim ali mesicu i u to sam uverena. I to je sve nesto odvratno valjda, a sto tako, ja bas volim baku, mamu i njima slicne...stabilne, uvek pouzdane, obrazovane, nezne, tihe i racionalne. To su kvaliteti koje cenim kod oba pola, posebno u zrelim godinama.

oh da nije šala
znate ono prave ženice - umereno i neutralno, tetkasto skockane

ša mislite o ženicama?
Ima li vas?

Po ovoj tvojoj definiciji se uklapam ,samo za mene niko ne bi rekao da sam zenica :lol:

Poslednja izmena:

Back