Cakana Andjelic
Poznat
- Poruka
- 8.142
i to znaci da mi sad opterecujes mozdane vijuge, koje trenutno i onako nisu nesto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zamena uloga? Lepo zamisljeno, ali ja mislim tesko ostvarivo...ucili bi dalje zajedno![]()
Moze li tema da dobije malo vise informacija? Da znamo sta je pisac hteo da kaze, jer se moze protumaciti na gro razlicitih nacina.Posto idealnog nema nikad kada ti treba dobro je imati specijalizovane za oblasti....to je otprilike 4 odgovarajuca...
Nisam čitala temu, meni su frizer zubar ginekolog i automehaničar muškarci i jako sam zadovoljna
Mislim da si naivna tacnije da nisi samo ti lozana...ima i drugih...Moze li tema da dobije malo vise informacija? Da znamo sta je pisac hteo da kaze, jer se moze protumaciti na gro razlicitih nacina.
Ima dobar potencijal, moze biti jako dobra tema, a izuzetno je neprecizirana i nesadrzajna, pa pise svako sta hoce...
...niti je ko cita
evo primera
Mislim da si naivna tacnije da nisi samo ti lozana...ima i drugih...
A koju bi ti informaciju, koja tebi nije pozata?
Od 4 muskarca recimo, imas nekoga za setanje s kojim ne spavas?
drugog za prijatelja, s kojim ne spavas ili ne spavas vise.
ucitelja koga volis da slusas, ali ti ni za sta drugo ne sluzi i
mozda ili verovatno nekog ljubavnika, najbolje tajnog, ali da ti je usao pod kozu...
E, vidis komentar koji si uzela kao primer nije slucajno nastao, vec da bi moglo da se odgovori na sopstveni nacin, ako nisi ispratila da te obavestim...Ja samo sugerisem sta po mom "naivnom" vidjenju prilicno narusava temu, a posto si mi je skolski objasnila, evo sada je moj naivni mozak shvatio o cemu treba da se pise.
Na sopstevi nacin se uvek i odgovara. Na ciji nacin cu odgovoriti ako ne na svoj?E, vidis komentar koji si uzela kao primer nije slucajno nastao, vec da bi moglo da se odgovori na sopstveni nacin, ako nisi ispratila da te obavestim...
Ukini ga. Što samo isprazno komentiraš.Jok, to je prodata fora,dodji dodji da te cuvam,aj sad mi brisi du.pe
Zene mogu da imaju redovan seks bez cimanja, bez problema, muskarci imaju problem sa tim koliko sam razumela.
Robovlasnistvo
Na pitanje se odgovara logikom, a ako nema pitanja onda je slobodna tema....Na sopstevi nacin se uvek i odgovara. Na ciji nacin cu odgovoriti ako ne na svoj?
Na pitanje se odgovara logikom, a ako nema pitanja onda je slobodna tema....
Dobro....Na pitanje se odgovara odgovorom (nekad vrlo cesto pitanjem), a logika se koristi ako je neko ima.
A ako je tema slobodna, onda naslov sa temom treba da bude povezan.