- Poruka
- 49.496
Posto idealnog nema nikad kada ti treba dobro je imati specijalizovane za oblasti....to je otprilike 4 odgovarajuca...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vodoinstalater, moler, haus majstor i finansijski savetnikKoje su oblasti u pitanje?![]()
Jedino fulas za konkurencijuDecko koji je iskljzcivo zadovoljan da joj cini, pa takav mora da ispuni ego, a to znaci da ga druge primecuju...
Ljubavnik neugledni libido manijak...
Prijatelj uvek dostupan i pun razumevanja laskavac
I naravno ucitelj pun znanja i voljan da joj prenese kada je za to raspolozena
Vodoinstalater, moler, haus majstor i finansijski savetnik
Dodju ta vremena kada ti imenik u telefonu dobije novu dimenziju![]()
1,5 miliona moj brajko kosta toAj seti se da treba neko i da te zagrli, nemoj samo po žutim stranama
Vazno je da covek ima snoveDinar po dinar nakupićeš
Dobar mužPosto idealnog nema nikad kada ti treba dobro je imati specijalizovane za oblasti....to je otprilike 4 odgovarajuca...
I dezurna mama....Dobar muž
Dobar ortak
Dobar frizer
Dobar automehaničar.
Ni ne cenim po tome.Zar sreca nije individualna? Ja i ti nismo srecni na isti nacin.....cak ni ja nisam uvek srecan iz istog razloga i na isti nacin.....
Dežurna mama treba muškarcima.I dezurna mama....
A vidi, ja stvarno ocekujem da me neko okupa, nuna i usput prica sve ce biti u reduDežurna mama treba muškarcima.
Znam... i mene bajke upropastile.Bolje da mi ih opšte nisu pričali.A vidi, ja stvarno ocekujem da me neko okupa, nuna i usput prica sve ce biti u redu![]()