"ŽENI SAM PLATIO ODMOR, A ONA POBEGLA S DECOM"

[B:
sasasta;[/B]32798024]uvek volim da cujem obadve strane pa da donesem sud

da ova prica ima supljina - ima.

sto se tice dece svakako ce bolje proci odrastajuci u parizu nego u srbiji[/

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sta se ti trpas svuda i na svakom mestu a blage veze s mozgom nemas.
ne znas kakvih sve kvartova ima po Parizu?
Sta mislis , da ce oni da zive u elitnoj cetvrti na socijalnoj pomoci?

zar uvek moram da ti objasnim

nista da skapiras sam

vidis li da su i baba i majka u francuskoj

i da svaka ima svoj stan

znaci da su dobrostojeci

i da su uklopljeni u taj sistem

dosta edukacije za sada

Ko zna šta je u pozadini priče i kako stvari stoje..

Oni su naši državljani, tako da tu nema nikakvog posla u vezi sa davanjem azila i moraju da budu isporučeni Srbiji i ovde neka se razvedu, a žena nek se vrati kod tetke ili već kod koga je Fr. Bez dece, naravno. I da je u pitanju porodično nasilje, opet se tiče naših državaljana... Mi nismo EU i mogu da nam duv-duv.
Vratite decu, ženu zadržite, slobodno...
Inače saglasnost roditelja nije predviđena, ali je za svaki slučaj potrebno imati prilikom prelaska granice, ova je pametno postupila...sama sa troje đece..kako izgleda, lepo je planirala, jedino ako je mnogo bogata i ima tamo nekog uticajnog...bez obzira što ima državljanstvo i tamo..ima i naše..i ako cela priča nije izmišljena i tako to

Poslednja izmena:

Back