gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
pa dobro, nece glavic da ti pipa, samo glavu sta ti jeja sam vec odavno pisao da sam veliki homofob .. to nije tajna ovde..
meni je i frizerka zensko..nema sanse da mi muskarac pipa glavu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa dobro, nece glavic da ti pipa, samo glavu sta ti jeja sam vec odavno pisao da sam veliki homofob .. to nije tajna ovde..
meni je i frizerka zensko..nema sanse da mi muskarac pipa glavu![]()
Da, glupa je fora i da, razumeo sam šta si hteo da kažeš.a izi je pamtniji da bi probao tako gloope fore...nije to u njegovom stilu
zato i cekam da pojasni
slazem se...Da, glupa je fora i da, razumeo sam šta si hteo da kažeš.
Nije loše zezati se malo, kako god.
Ali svejedno da muskarac ne pipa glavu...slazem se...
ja sam prvi za zezanje i na moj racun![]()
Mislim da je pravo ime za tu alatku,penis...Bar su tako mene vaspitavali,mozda su gresili,.........nista bez djoke![]()
I devojku i dva decka,pa izvlacimo tombolu svako vece ko ce biti jeb.an
bonus penis pax en domusMislim da je pravo ime za tu alatku,penis...Bar su tako mene vaspitavali,mozda su gresili,.........
Nije brate smesno,kakve sam srece, stalno bih fulala
a izi je pamtniji da bi probao tako gloope fore...nije to u njegovom stilu
zato i cekam da pojasni
Bas tako.Da prevedembonus penis pax en domus
Interesuje me mišljenje ženske populacije.
Da li bi ste volele da imate devojku, nekoga u koga imate poverenja, da vas zadovoljava kada je to potrebno? Sve pod obzirom da je deficit pravih muškaraca.
koja si opajdara navlakachaInteresuje me mišljenje ženske populacije.
Da li bi ste volele da imate devojku, nekoga u koga imate poverenja, da vas zadovoljava kada je to potrebno? Sve pod obzirom da je deficit pravih muškaraca.