Žene

Za moje drage prijateljice na blogu jedan lep tekst o ženama.
Ja se slažem sa svim navodima.:ok:
-------------------------------------------------------

Devojke, one su poput jabuka na stablima. Najbolje se nalaze na vrhu stabla. Ljudi ne zele doci do najboljih, jer se boje da ce pasti i - ozlediti se.
Umesto toga, uzimaju trule jabuke koje su pale na zemlju, i koje, iako nisu tako dobre, do njih lakse dodju.
Zato jabuke koje se nalaze na vrhu stabla, misle da s njima nesto nije u redu, dok su zapravo one velicanstvene. Jednostavno, moraju biti strpljive i cekati da pravi covek dodje, onaj koji je tako hrabar da se popne do vrha stabla zbog njih. Ne smeju pasti da ih dohvate, ko ih treba i voli napravit će sve da dodje do njih.:cmok:

ne brini Nešo, sad ću ja da im objasnim.....
Ama vas dve......vi ste bre bile na vrhu drveta.....pa ste ubrane bre.....i spuštene nežno sa tog vrha.....a pentrao se hrabri delija do na vrh krošnje da vas uzbere.....znači, bile ste na vrhu.....kolko puta oćete da se vratite na vrh.....nema :mrgreen:
Dabome da važi i za mene :rotf:

Nesho,znaci neuzete smo bile ovakve...

f_CrvenaJabukm_7a7fac0.jpg

Pa kad nas je taj kao junak uzeo,da se tako izrazim,sad smo ovakve...

867278rottenapplesg6.jpg

Pa ko je kriv sto smo sad ovakve...znaci ON...
Znaci naravoucenje...ne znam koje bi bilo...valjda,umrite ko device,da bi vecno bile lepe...

LJILJA MMM;bt120154:
ne brini Nešo, sad ću ja da im objasnim.....
Ama vas dve......vi ste bre bile na vrhu drveta.....pa ste ubrane bre.....i spuštene nežno sa tog vrha.....a pentrao se hrabri delija do na vrh krošnje da vas uzbere.....znači, bile ste na vrhu.....kolko puta oćete da se vratite na vrh.....nema :mrgreen:
Dabome da važi i za mene :rotf:

Ljiljo,fala na pojasnjenju.To je dakle bilo vako(samo ne znam je l se tu računa i koristenje pomagala)....
berba.jpg

Back