Zene

prave lepotinje su izuzteno kul i kad progovore, jedino sto su toliko nezavisne da ne mogu da nadju adekvatnog muskarca, sve im je dosadno i zato pocnu d apiju ali i dalje su lepe i koliko god kila da imaju stalno su lepe i mozes da ih mrzis i nikad ih neces stici ali makar si otresita
Ebote. al` ste svi ovde prepametne nadrkančine. Oće,oće, i lice da poružnjavi, otrombolji,dupe da poraste ,ko`čiutska vangla butke da budu ko` pomrandža kora, sise da odvise do pupka....5 kg makeupa da bi na nešto ličile. U 52-oj ja sam ko` devojčica iako sam divlja mačkica...Ko vas šiša, važno da moj dragi voli svoju divlju mačkicu i što je neposlušnija to je zavodljivija :zper: He, eto vam ga šipak...
A ti brale pusti tvoju ženku da divlja pa je posle pričepi,... da vidiš samo kako će biti nezaboravno:mrgreen: Sa srećom i pazi da te ne ogrebe...
U potpisu; tvoja net dobronamerna prijateljica.

Ma jok nepoznati neki glumci i to na nekom bzvz kanalu je bio mozda art ili tako neki sh..znaci on je kao shvaler i privede neku finu..ona popizdi sto je iskoristio i vezuje ga..na kraju se on oslobadja i bezi ali se vraca tako danima jer mu lepo:lol:

Kidnapuj i vezi za krevet jedno mesec dana..siluj svakodnevno..kupaj i hrani egzoticnim vocem i morskim plodovima..pustaj lepe pesne i masiraj..ako ne upali napravi joj dete i produzi terapiju na 9 meseci

kakav MK ultra red silovanje red vocke. pa onda kitten print, to je neka divlja macka npr leopard to je u vezi sa MK ultraom

Ebote. al` ste svi ovde prepametne nadrkančine. Oće,oće, i lice da poružnjavi, otrombolji,dupe da poraste ,ko`čiutska vangla butke da budu ko` pomrandža kora, sise da odvise do pupka....5 kg makeupa da bi na nešto ličile. U 52-oj ja sam ko` devojčica iako sam divlja mačkica...Ko vas šiša, važno da moj dragi voli svoju divlju mačkicu i što je neposlušnija to je zavodljivija :zper: He, eto vam ga šipak...
A ti brale pusti tvoju ženku da divlja pa je posle pričepi,... da vidiš samo kako će biti nezaboravno:mrgreen: Sa srećom i pazi da te ne ogrebe...
U potpisu; tvoja net dobronamerna prijateljica.

pa dobro mozda ti spadas u Ribe, ne smemo se mrzeti zbog toga, mozda Riba neka propadne ali je rak stigne kasnije
nemam pojma zice u glavi su se pomeshalie

A jest, svi bi samo lepotinju. I "lepotinja" jednom poružni, dobije na kilaži, deformiše se itd.... Može ona biti lepa ko` lutka al` kad zine, da ti se smuči....Zato bolje da bude jadnica ....divlja mačkica.:zper:

e ali divlja mackica je OK, to je najcesce riba. a imamo i kuvane noge koje nisu cak ni lepe

sta da radim sa ovu zenu ne postuje / plasi me se ni 2 posto
kazem joj nesto i ako nekad nije kako treba da svestan sam toga
ipak iz postovanja straha bi trebala da me poslusa ali jok
tera po svom
ostaje mi opcija da progutam ili da ju izudaram :neutral:
Progutaj,ocigledno ne smatra da si vredan postovanja.....vise se ti plasis nje:zcepanje: covek iz nemoci postaje nasilnik i tabadzija :p

Back