Жене...

Sad bi neko nasty zamenio prvo i drugo slovo u prvoj rechi i re$io misteriju postojanja i tajne univerzuma, ali nije tako lako. Zhene su tu da odvlache pazhnju od bitnih stvari kao $to je kolonizovanje Marsa i vodjenje ratova
pre bih ocistio planetu Zemlju od prljavstine, proizvodjaca oruzja i preprodavaca istog, sadio svuda gandzu, zabranio proizvodnju duvana i alkohola, a u pauzama ***** dobre ribe

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today

Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace

You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
Imagine all the people
Sharing all the world

You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will live as one

ova pesma otrilike oslikava moj karakter, snove i zelje

ps. Ko nije karo cure na dzidzi, ne zna koliko godi zenama ta stimulativna i kreativna biljka u muskarcu

pa dobro, ajde sad... nije bas tako... mada zavisi zbog cega su raskinuli...

devojci u situaciji jedan je ocigledno jos uvek sta;lo do tog lika cim joj smeta sto on ne trckara za njom.. verovatno je raskinula sa njim cisto bzvz da vidi kako ce da reaguje pa onda shvatila da se sj**ala i okarakterisala ga kao okrutnog....

a sto se tice devojke u drugoj situaciji, nemam komentara.... jeste mi se desavalo da me decko juri kad raskinem sa njim ali ne toliko da bih ga nazvala "pick**om", samo je kreten i to je to.. koliko god da je uporan, ja ako ne zelim da budem sa njim, necu biti i to je to.. moze da zove, da dubi na glavi, mene briga.. dosadice mu brzo...

Najbolji je onaj koji je, nekako, uvijek tu...cijelog života na raspolaganju...
Nije dosadan, nije plačip., galantan je, nježan, a ne trči za nama...ŽENA ZNA da je on želi, oduvijek, i da samo pucne prstima mogla bi ga imati, ali POD NJEGOVIM USLOVIMA, jer on je prije svega MUŠKARAC.

Svaka žena bi jednog takvog htjela...ali nije fer prema vama, nježnim muškim dušicama:whistling:

(Puno sam gledala filmove...)

chovo, bice da te onda nijedna nije volela dovoljno za tako nešto
jer ja u toj pomalo strasstvenoj mrzznji ne vidim zlo, ako prodje i ako te prochisti
da ne bi mrzeo sve dublje, kasnije...
a na temu ove dve situacije, mislim da nisam bila u potpunosti ni u jednoj,
sve veze odlikuju se sličnim simptomima, bar u početku, u nekoj određenoj meri...
nisam imala vezu za koju mogu da kazzem da me je ispunila i da želim baš takvu,
još uvek...
a o ovim opcijama u temi nakon raskida nemam kad da razmišljam pošto nisam ni započela išta smisleno....

prevo ponasanje posle raskida je prekinuti sve kontakte na duze vreme,dok se cela prica ne utaba.Posle ako hoce i mogu da nastave da su druze (u mom slucaju takva prijateljstva nikada ne uspevaju,ali ima nas raznih)

najgore kad te diraju njene drugarice i sestra
kako bi navodno nju stitili (a ona kao jadna) a kao volele su te..mislim
nema tu mozga kod raskida svako stiti svoje interese
kad nema vise carolije, zvezdica, treba da ima makar postovanje
ali nema..prece ljudima to sto ih je povredio raskid nego sto su bili recimo 10 godina zajedno...zene teze to prastaju

pa da...ali tako se postavljaju samo sujetne osobe.
one uvek kukaju, zale se i ne mogu da oproste.
a ako osoba nije sujetna, onda ce shvatiti da je kraj
i pamtiti one lepe dane i godine
koje je proveo/la sa osobom koju je do juce voleo
ili je jos uvek voli, ali shvata da vise, iz nekog razloga,
ne mogu da budu zajedno...

Две ситуације, сасвим различите, у којима су се нашле две девојке које познајем...
Ситуација 1.
Девојка раскине с момком и он то прихвати поптпуно нормално, свестан тога да се не вреди плакати за проливеним млеком.
Не моли, не преклиње, не поклања цвеће...
Не намеће се...
Комуницира с њом с поштовањем и уважавањем, не пребацује јој и не кињи је...
Она га мрзи јер је окрутан.

Ситуација 2.
Девојка раскине с момком и он то не прихвати.
Зове је телефоном, моли, поклања цвеће, пише песме...
Она га презире јер је слабић.

Оно што мене мучи јесте то што сам убеђен да би се једнако понашале да неким случајем замене улоге...
(Добро, знам ја да форумашице нису такве...)
Постоји ли право понашање након раскида?

Ostavljen sam par puta, jeste mi više puta bilo jako teško, al mi nikad nije palo na pamet da padnem tako nisko i proganjam je posle toga...da li je čast, ponos, ili nešto treće ne znam... Preživelo se...:lol:
Priznajem samo prvu situaciju...

Te dve devojke koje si naveo su potpuno razlicite osobe,sa razlicitim shvatanjima i afinitetima.
I svako se posle svakog raskida ponasa drugacije.
Sve zavisi od mnogih faktora.I kakvu se vezu imali i koliko su se voleli,sta su ocekivali jedno od drugog i od njihove veze:)
A,kada se sve to sabere i ljubav i ocekivanja,i karakter osoba-dobije se ponasanje na kraju svega toga.
I svaki raskid je razliciti od prethodnog i narednog.;)

Back