Zene....

Zive od danas do sutra, sto inace svi pripisuju mom decku i meni da smo kao Boni i Klajd, a mi imamo strategiju, za razliku od njih, pa zbog toga sto zive od danas do sutra danas su zadovoljne sutra nisu.

Joj ...NE. Mislim,nikad nisam u potpunosti zadovoljna.TRENUTNO me tisti to sto ne mogu da nadjem majstora za drvenariju u stanu:mad: Hm...Najvise...a kad se to zavrsi onda ce ko zna sta...
Al dobro,opet zadovoljna sam jer sam nasla super materijal za posteljinu...al nisam nasla tepih kakav zelim :roll:

Bony, tepih, odmor, vise polja.......
Na nama je da se trudimo............... a vama da se zadovoljite :D!
Ma 'ajd nadam se da ce te se usreciti potpuno jednog dana i biti zadovoljne s onim pravim stvarima :D

ajd' i ozbiljno da odgovorim na temu... ja sam cesto srecna i retko nezadovoljna... ili mi bar tako izgleda kad se uporedim sa okolinom... imam blisku osobu koju sve zivo nervira i stvara joj aktivno nezadovoljstvo. meni jok.
nije mi za srecu neophodan drugi... mada je sreca veca ako drugog ima.
nezadovoljstvo? to osecam kad mi neko stane na nogu, pa nece da se skloni (figurativno)

mislim da se ovo ne odnosi samo na žene, teško da bilo ko može duži period biti potpuno zadovoljan, život donosi lijepe i ružne stvari, sreću i tugu, i stalno se mijenja...mene "sitnice" mogu učiniti presrećnom: dragi ljudi, djeca, lijepa riječ ili gest, par sati u društvu koje mi prija, zagrljaj, pogled...i da me taj osjećaj drži par dana poslije...isto tako mi sitnice mogu pokvariti sreću, ali ne dam da to potraje :) e, sad..postoje i oni kojima to nije dovoljno, koje neke totalno drugačije stvari čine srećnim, ali ne bih o njima ;)

mislim da se ovo ne odnosi samo na žene, teško da bilo ko može duži period biti potpuno zadovoljan, život donosi lijepe i ružne stvari, sreću i tugu, i stalno se mijenja...mene "sitnice" mogu učiniti presrećnom: dragi ljudi, djeca, lijepa riječ ili gest, par sati u društvu koje mi prija, zagrljaj, pogled...i da me taj osjećaj drži par dana poslije...isto tako mi sitnice mogu pokvariti sreću, ali ne dam da to potraje :) e, sad..postoje i oni kojima to nije dovoljno, koje neke totalno drugačije stvari čine srećnim, ali ne bih o njima ;)

Ma da, sve je do nas samih!:D

Back