Zene zvocalice

Po meni je skroz suludo ulaziti u brak sa takvom osobom..msm nije ona takva preko noći ona je naprosto takva i to je to ..zabluda je kada neko pokušava da nekoga promeni...to je najčešći slučaj ipak kod žena...ali muškarcima je generalno problem što se zaljube pa kad ih taj talas prođe,onda tek vide s kim imaju posla i obično ide ona rečenica ‚‚al' sam se ja zahebao...‚‚ ali kao po nekom nepisanom pravilu, to vide tek kad uđu u zajednički život sa tom nekom.Msm ko da ranije nisu proveli neko vreme sa tom osobom, nego su se juče sreli a danas već žive zajedno, pa se eto nisu poznavali.:roll:

to sam rekao, ljudi se menjaju ali neki bazični karakter ostaje a to se provali brzo... opet kod nas je posebna stavr što usled ekonomskog i opšteg propadanja ljudi postaju sve nezadovoljniji i što je većina u fazonu da u braku ili još gore vezi treba trpeti radi mira, sigurnosti, dece...

Takvih žena iam, i to ne tako malo. Nekad muškarci znaju reći, da nije ni tako čudno da netko tko
stalno nešto čereče, dobije po nosu, no jasno da to neopravdava silu. Ipak, jako je teško s takvima.
Vjerujte, takve preuzetne rospije ili oštrokondže - kako vam drago - nisu lake ni ženama. To što ni
one same ne mogu sa sobom, onome tko živi s njima ne znači mnogo. Bolje ih je izbjegavati, kad
znate koje i kakve su, ili kad saznate da jesu, isto tako. Ostalo je sama muka zapravo.

Kako se muškarac treba ponašati u takvim slučajevima?
Nikako.On se ne ponaša.On trpi i ćuti.Zašto,samo on to zna....ali ne želi da zna.
Sjetimo se divnog Andrićevog junaka iz priče o Zeki..i njegove žene koja je udžbenički primjer najstrašnijeg oblika zvocanja,onog sadističko patološkog iživljavanja čuvarice logora u Poljskoj u vrijeme nacističkog ludila..
Takav muškarac koji podnosi takvu ženu(i laže sebe i sve oko sebe kako se brak mora održati,te djeca,te rodbina,te sramota itd)i nije čovjek koji zaslužuje da mu bude bolje.
On nema JA.On ima ONA(nema čak ni MI) .
I sigurno je da njemu iz urođene ili stečene mazohističke odrednice,sve to na neki način prija.
Ipak,mislim da im se može pomoći,ali samo ukoliko oni odluče da nešto promijene,ukoliko izađu iz potlačenog života i shvate da nemaju drugi,rezervni život pa će u njemu biti drugačiji.

Eto opet lupaš, jel si ti imao devojku duže od ona 2 minuta sexa kojima se tako hvališ?
A prijavljivaću te koliko hoću ako nastaviš da me proganjaš po forumu.Msm ja znam da se ja tebi sviđam ali oladi malo.:ok:

:lol:precenila sise i nemoj se nadati da bi te neko tako tako zvocavu i prazno zlu..nego rekoh ti da mi se ne obracas licno xxx puta to je za prijavljivanje:ok:

Samo otici, najbolje oruzije. Naravno nije tako lako otici, a i svuda ce ti neko srati.
Najbolje resenje je uzeti metalnu sipku i tuci je :lol:
Uopste najbolje resenje uvek je u nasilju. Kad god neko krene tako da se ponasa recima, ti ga udari :lol:

jeste ima ih...kao shto ima i mushkaraca koji ne zvocaju u tolikoj meri, ali su sa par kometara dovoljni da prisedne svima doruchak, ruchak i vechera u narednih 3 godine

ko zvoca, dronca, itd, zaista je teshko...ali ne mora da znachi da sve shto je nashim okom vidljivo bude tako i u chetiri zida...jer...nekoliko puta mi se desilo da nekoga iz blize okoline u svesti posmatram kao muchenika koji trpi takvo neko zlo nad glavom...a onda igrom sluchaja shvatim da ne da nije muchenik, nego naprotiv...

ko je tezak kao crna zemlja, moze biti bilo kojeg pola...a ove finte zene zvocala...istina je svi smo videli...ali krpa nadje zakrpu...ko se krpi povladjuje...nishta bolje ne zasluzuje...

tako da nije mi namera da ponishtim svetski znachaj zenskog zvocanja...ali mi nije nishta manje uzasno kao zivot sa nekim nadzak drkosom koji viche ili provocira, nervozan , nadrndan 24h dnevno, dva puta po shest meseci godishnje...a pri tome je prema drugim osobama silno raspolozen, kad zeli da igra igru , ja sam macho ili pokushaj ispoljavanja dominacije kroz ,,necu kako ti hocesh'', pa cu da se jogunim i necem do besvesti i slichna sr...ili one finte udario je zenu ,,da je ucutka'', jer je ,,sama trazila, tj izazvala'', zene zvocaju...vazi...

hocu da kazem...zenska zvocala uaaa, nadrndani drekavci uaaaaa itd , itd...

zashto samo tema o jednoj osobini i to ZENSKOJ...zashto nije tema o svim oblicima narushavanja energetske ravnoteze izmedju ljudi...a ima ih bash mnogo...

zar i cutanje , izbegavanje razgovora, umishljanje trpljenja ,,u sebi'' gde se ne moze uhvatiti kanap da se otvori pricha ni za brdo karamela, nije isto muchan oblik komunikacije ?

....Gljivo uzela si mi rec iz usta...kada se ja naljutim cini mi se da ljudi mole boga da zvocam, makar nesto da kazem a reci nece pa nece iz mene...nije ni to zvocanje najgora stvar na svetu...bar je neka komunikacija, ja zalupim vrata svakoj...to je strasno...

Back