Žene više vole blokadere! 😲

😂 kad volis onda brines? ne?
To kako je luud , pamtim iz srednje skole
Predugo nisam voljela :(
A ono u pravu si, valjda.
Mada, da sam u Srbiji i da moj izabranik nije bar na strani blokadera-ostavila bih ga!
A ako bi redovno išao na demonstracije nagrađivala bih ga slasno u krevetu kad se vrati. Ako se vrati :manikir:

Pa ti si već tamo, šta zaebavaš pošten svijet ovdje!
Siđem kad mi prolaze ispod prozora da vidim šta se dešava, ali uteknem ako krene i najmanja frka. Valjda ovi što ostanu, njima vidaju rane pa se tako upoznaju. Ili stanu da zaštite devojke. Posle razmene brojeve...

Ja sam jednom slučajno prolazio, vraćao se kući i neki pandur zamahnuo pendrekom na mene, a ja podmetnuo neku devojku ispred mene pa nju udario. Posle se drala na mene, došao neki dečko da je brani, oni ostali da ćaskaju, ja utekao. Valjda se tako upoznaju 🤔

U poslednje vreme, kao samac, cimam neke od bivših... da vidim šta rade, kako su, imam li prođu negde...

Sve su u fazonu, imam nekog, upoznala sam ga na protestu, znaš kakav je...

One i koje i nisu u vezi su zaljubljene... prepričavaju mi kako je bio seksi neki bajker na motoru, kako redarima dobro stoji onaj prsluk i sve se ocrtava ispod...

Kažu - bože, kako je hrabar, ima stav i ponos, sam stao ispred kordona...

U čemu je poenta i zašto žene toliko vole blokadere? Je li budućnost svih nas samaca da im se priključimo i tako upoznamo devojke?
Nix Maserati, Bugati samo blokaderu dati.

Хецо

ја знам људе 30+, 40+ и 50+ који су ишли на протесте да би наводно подржали студенте, а заправо иду да би се упознавали са женама и девојкама.

"Комшинице, ја живим у овој згради овде. Дођите некад на кафу."
"Да ли сам вас ја виђао раније у парку"?
"Јао што сте ми ви нешто познати"?
"А где спремаш математику 3"?
"Је л идеш на Еразмус"?
"Ја сам излазио у КСТ раније. Тад је била друга прича".

Наравно, сви су дошли кући још несрећнији него што су отишли.

Купи неки јачи ауто, пусти те сквотерске приче.
Ja bio na kst sad prosli mjesec na pena zurku nayebo ko zuti

Back