Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Drage majke.. Da li i vi imate problema sa viskom kilograma, strijama, opusten stomak? Vase telo vise nije kao pre, sta se promenilo, da li je moguce resiti se strija i opustenog stomaka?
Mene je muz nakon porodjaja napustio zato sto sam se ugojila 35 kilograma. Sada se sama snalazim sa detetom bez icije pomoci. Nazivao me je raznim imenima kao sto su krava debela, nilska kobila, krmaca itd. Pokusala sam da smrsam, i jesam nesto malo ali on nije imao vremena da ceka, tako bar kaze. Sada imam 137 kilograma i smrsala sam citavih 12 kilograma za 6 meseci i nep laniram da stanem
Mene je muz nakon porodjaja napustio zato sto sam se ugojila 35 kilograma. Sada se sama snalazim sa detetom bez icije pomoci. Nazivao me je raznim imenima kao sto su krava debela, nilska kobila, krmaca itd. Pokusala sam da smrsam, i jesam nesto malo ali on nije imao vremena da ceka, tako bar kaze. Sada imam 137 kilograma i smrsala sam citavih 12 kilograma za 6 meseci i nep laniram da stanem
Drage majke.. Da li i vi imate problema sa viskom kilograma, strijama, opusten stomak? Vase telo vise nije kao pre, sta se promenilo, da li je moguce resiti se strija i opustenog stomaka?
Prvo, moje iskustvo je takvo da sam se u obe trudnoce ugojila po oko 16 kg. Poblem je sto posle prve sam skinula samo 14
Ostane neki kg viska, malo strija, mada sam se mackala svim mogucim kremama, ali to ne vidim kao neki strasan problem. Naravno da jeste vazno kako izgledas, tj. koliko kg imas i da nije dobro imati prekomernu tezinu pre svega iz zdravstvenih razloga - strada kicma, holesterol, vene...ma..
Inace, nije mi jasno kako si dozvolila da se ugojis 35 kg? Mislim, kako ti lekari nisu dali neki savet kada su videli da se gojis. Naime, dr koja je trebalo da me poodi kada je videla da vec pocetkom osmog meseca imam 12 kg viska, salila se sa mnom da ne poradja zene koje se ugoje peko 12kg i da kad god me neko ponudi pecenjem ili tortom kazem "ne, hvala"
A neko, je gore vec napisao, tvom muzu je tvoja kilaza bila samo izgovor!