- Poruka
- 82.361
Dobro, hocemo li na sladoled?ja sam se pozvala sama juce...da idem sa tobom na sladoled...
ali ti si se pravio mrtav...
.......izvini .... palo mi na pamet... ˇono ..."ko mrtav konj"...
Grešiš![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, hocemo li na sladoled?ja sam se pozvala sama juce...da idem sa tobom na sladoled...
ali ti si se pravio mrtav...
.......izvini .... palo mi na pamet... ˇono ..."ko mrtav konj"...
Grešiš![]()
Hajde nasmej se...Dobro, hocemo li na sladoled?

Jednog dana hahaha.. nasmeja me.Hajde nasmej se...
Ne boli ...
Hoćemo, jednog dana sigurno...
čvrsto verujem u to da ćemo ti i ja na kraju biti najbolji drugari!![]()
Eto ...vidiš da ne boli ...Jednog dana hahaha.. nasmeja me.

Ovakve! Kao ja!
![]()
JesmoZene Ovnovi jako dobre zene.

Ja ne mogu da im odolim i tom neposrednom detinjastom ponasanjuKako kome.
Vidis!
Kakvo generalizovanje. Nikom nista ne verujem dok ne pojedemo sladoled.Vidis!
Citaj!
Mislila sam da ja najvise volim sladoled...Kakvo generalizovanje. Nikom nista ne verujem dok ne pojedemo sladoled.
jer su specificne u seksuZasto ste toliko neodoljive?

Surova iskrenost i sportsko telo,tolernacije im fali i opustenosti,meni je nekako lako sa zenskim Ovnovima bas zbog tog mog Meseca u Vagi" Surova" iskrenost, na neki nacin i mentalna " sirovost", cesto prirodna fizicka ljepota, jednostavnost, prelijepe krupnije oci, sportsko tijelo, privuku me, privucem ih( Ac Strijelac, Mjesec i Saturn u Lavu) ali ipak sam skladniji sa zenama zracnih znakova, jer su veselije, opustenije, tolerantnije , mudrije itd![]()
Saturn u Lavu, Mesec u Vagi...! Ne razumem sta pricate...Surova iskrenost i sportsko telo,tolernacije im fali i opustenosti,meni je nekako lako sa zenskim Ovnovima bas zbog tog mog Meseca u Vagi
Mars i Venera gde su?Saturn u Lavu, Mesec u Vagi...! Ne razumem sta pricate...
Nista nije komplikovano sa ovnovima...
Gde su?Mars i Venera gde su?
Meni nije komplikovano,imamo isti Mesec

Meni je Saturn kao vladar Sunca( ego), Marsa ( energija, sex) i Merkura ( razmisljanje) koji su u Jarcu u 1 polju( moj identitet) u Lavu, pored Mjeseca ( emocije) i logicno da pored fizickog izgleda i Ascedenta u Strijelcu odgovaram po prilicno i Vagama, jer su LAv i Strijelac sa VAgom u dobrom sextilnom odnosu.Posebno ako Vage imaju planeta u Lavu, Djevici, Strijelcu, Biku, Jarcu ili ciji je mene cesto privuku.Saturn u Lavu, Mesec u Vagi...! Ne razumem sta pricate...
Nista nije komplikovano sa ovnovima...
Jesi li ikad radila natalnu?Gde su?
Svi imamo isti mesec ako mene pitas..,![]()
Nisam nikad.Jesi li ikad radila natalnu?
Tacno opravdavas moje misljenje da su zene u znaku Ovna simpaticne
Nisam nikad.
A simpaticna ponekad.
To je nekako urodjenoZasto ste toliko neodoljive?

Nisam nikad.
A simpaticna ponekad.
Zvezde su vam naklonjeneTo je nekako urodjeno
Mada neko bi rekao i da smo bezosecajne. Grube.![]()