Žene u pantalonama :)

gost 270414

Veoma poznat
Poruka
13.578
Upoznali ste se na četu, forumu, internetu. :)

Sve lepo funkcioniše, i dođe trenutak da se sretnete, suočite. :lol:

Muškarci, pri prvom susretu sa damom, vidite da je obukla pantalone. Ša pomislite tog trenutka, da li vam to nešto znači i kako se postavite? :lol:

Žene, da li vam je svejedno pri prvom sudaru sa muškarcem da li će te obući pantalone ili suknju/haljinu? :lol:

Hm, nikad nisam ljude cenio po tome sta oblace

a ni muskosti se ne bojim ako to mislis

a i pogresno tumacimo, oblace se iz razloga jer nece mozda da izazivaju da daju pogresne signale jer jos uvek neki to cine

Tema je glupa do bola, pa se nekako uklapam.

Ako pogledas biologiju, zenama prija i tesno i toplo i zagrejano. Zenama odgovaraju pantalone.
Ako opet pogledas biologiju, muskarcima mora da visi i da se hladi. Kilt ispunjava oba uslova.

Zapadni covek je ovo okrenuo naopako, dok se Škoti, Indusi, Arapi i vecina Afrikanaca umotava u krpe, sarije i carsafe. Zato je kod njih natalitet ohoho a u zapadnom svetu u minusu.

Muškarci, pri prvom susretu sa damom, vidite da je obukla pantalone. Ša pomislite tog trenutka, da li vam to nešto znači i kako se postavite? :lol:

Žene, da li vam je svejedno pri prvom sudaru sa muškarcem da li će te obući pantalone ili suknju/haljinu? :lol:
uglavnom farmerke nose nista mi ne znaci kad znam da ce vrlo brzo u gacicama ostati xoxo

Mislim, zombi fazoni baš nisu pimer kao odgovor. kao i nagađanja. :)

Nije valjda da nikad niste se sreli sa nekom damom sa interneta???

Vaše iskustvo! :lol:

Evo da pomognem, svojim primerom. :)

Sa svakom sa kojom sam se sreo prvi put, a upoznao je preko interneta, koja je imala na sebi pantalone, nije se desilo ništa, nije bilo sexa, takoreči ničeg, a sa nekima čak ni poljubac pri susretu! :)

Čim vidim žensku u pantalone, odmah znam da tu nema ničeg. Ili mi je to znak da se neupuštam sa njom ni u šta.
I pored pokušaja da zadržim onu emotivnost koju smo imali tokom priča na internetu, ne uspevam, jer iz njih izbija neka hladnoča, vidim neki zid između nas, a od emotivnog ili nekog bilo kakvog osečanja od žena nema ni traga... :)

bolje on nju u pantalonama da vidi nego ona njega u suknji :ceka:

Evo da pomognem, svojim primerom. :)

Sa svakom sa kojom sam se sreo prvi put, a upoznao je preko interneta, koja je imala na sebi pantalone, nije se desilo ništa, nije bilo sexa, takoreči ničeg, a sa nekima čak ni poljubac pri susretu! :)

Čim vidim žensku u pantalone, odmah znam da tu nema ničeg. Ili mi je to znak da se neupuštam sa njom ni u šta.
I pored pokušaja da zadržim onu emotivnost koju smo imali tokom priča na internetu, ne uspevam, jer iz njih izbija neka hladnoča, vidim neki zid između nas, a od emotivnog ili nekog bilo kakvog osečanja od žena nema ni traga... :)
jel to hoces da kazes da su lakse one koje nose suknju :lol: ih,pa ti jos nisi mene upoznao :zcepanje:

Ne pridajem vaznost tome da li je u suknji ili pantalonama. Nosi ono sto voli i u cemu se oseca komotno. Ionako cu se vise truditi da joj vidim oci nego noge.

Nemora odmah da znači da je suknja i haljina minjak, jbt, ala imate pokvarenu maštu. :lol:

Evo vam primer elegancije i kulture kako treba žena da izgeda:

hqdefault.jpg

hqdefault.jpg

- - - - - - - - - -

Ne pridajem vaznost tome da li je u suknji ili pantalonama. Nosi ono sto voli i u cemu se oseca komotno. Ionako cu se vise truditi da joj vidim oci nego noge.
Važno neka ljulja. :lol:

Bez ukusa, stila, topline, emocija ....

Не значи ми ништа, била у панталонама била у хаљини. Нек је она жива и здрава и да може децу да рађа, ако пак хоће да се уда за мене и ако пак ја хоћу да је женим и такође, ако буде добра у главу и душу.

Zapadni covek je ovo okrenuo naopako, dok se Škoti, Indusi, Arapi i vecina Afrikanaca umotava u krpe, sarije i carsafe. Zato je kod njih natalitet ohoho a u zapadnom svetu u minusu.

Има ту неке истине, радије не бих носио гаће и фармерке, већ пустио да виси и млати испод свилене хаљине.

a ona cim te cuje kako pricas :zper:
znaci sa tobom na dejt maskirne pantalone, tregerice il tako nesto, sto je sigurno sigurno je :zper:

a ona cim te cuje kako pricas :zper:
znaci sa tobom na dejt maskirne pantalone, tregerice il tako nesto, sto je sigurno sigurno je :zper:
Hehe,

zna se zašto je žena u pantalone došla. Radi sexa nije. :lol:

Neču sad da ofiram ženski rod, ima ovde dosta želenih oko kljuna, "kandidata" koje trebate "pretresti". Neka se nauče šta je život, i šta znači kad žena obuče pantalone :lol:

Ako bih ti dao broj mog mobilnog, bojim se da neću moći da te više udaljim od sebe. :lol:

Poslednja izmena:
Devojka moze nekad i lepse da izgleda u radnickom kombinezonu nego u svecanoj haljini. Ako je njoj prijatno pokazace to osmehom, ocima... sigurno nece emocije iskazati kolenom.

Pa nije tema žene u radionici. :lol:

Radi se o prvom susretu sa muškarcem!

Žene u svemu lepo izgledaju, i kad navuku moju donju pižamu, košulju... :lol:

Tebe očigledno žena vrti oko malog prsta, neznaš ni osnovno. :lol:

nisi ti sigurno pogledala sta je to tacno :lol:
znam sta je kako ne znam!!!

Hehe,

zna se zašto je žena u pantalone došla. Radi sexa nije. :lol:

Neču sad da ofiram ženski rod, ima ovde dosta želenih oko kljuna, "kandidata" koje trebate "pretresti". Neka se nauče šta je život, i šta znači kad žena obuče pantalone :lol:
pa ne znam, meni pantalone nisu nikad bile prepreka....znas kako kazu, where there's a will there's a way, mozda ti ta volja nije bila jaca strana :sad2:

znam sta je kako ne znam!!!

pa ne znam, meni pantalone nisu nikad bile prepreka....znas kako kazu, where there's a will there's a way, mozda ti ta volja nije bila jaca strana :sad2:
Ne, nešto drugo je u pitanju kod žena. Sve ima svoje zašto. Pitaj starije žene sa iskustvom. Iskusnije namerno navlače pantalone, a mnoge nesvesno to čine, i tako odaju svoje namere.

Nebih o tome. :)

Back