Žene u kvizovima...

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro, onda bolje da ne sirimo tu temu :)
Hehehe :) a mislim da je muvalo u pravu. A opet, i ti si..... Možda je u procentima fora. Istina je da mnogo devojaka jednostavno ne pokazuje realno interesovanje ni za šta osim za vrlo uzan krug stvari koje ih dotiču ili misle da treba da ih dotiču. A to opet "pravdam" nesigurnošću.

Dok su, s druge strane, muškarci preterano sigurni u sebe, pa je opažanje br. 2 opet na mestu, često se prave da znaju više nego što znaju.....
Našla sam se X puta u situaciji da ih gledam kako nešto popravljaju dva sata, znam u čemu je kvar ali..... ne mogu da dođem do izražaja :rumenko::lol: ne izmišljam, evo sinoć mi se desilo isto..... a dešava se prilično često..... e sad, najjače od svega je što mi uglavnom niko ne bi ni branio da intervenišem, malo bi se začudili možda..... ali upravo ja imam taj trip da ne treba da se mešam u neke stvari da se ne bih bespotrebno dokazivala nekome.....

Pa se vraćamo na nesigurnost, koja je koren možda i u činjenici da žene ne pokazuju interesovanje za neke stvari koje su zadenute u kvizovima. ALI!

Šta se dešava sa ovim kvizom? Ovo novo žešće đubre gde dolaze ljudi koji ne znaju ništa ali vole da se blamiraju :confused: kakav paradoks, žene su, koliko sam uspela da primetim, prilično dominantne tu :neutral:

Dakle, nije blam, nije trema, šta je?

Postavila sam ovu temu jer zaista poznajem nekoliko devojaka koje bi mogle da učestvuju u bilo kom kvizu, obzirom na to "opšte znanje" koje poseduju, tj. informisanost..... s obzirom na broj i raznovrsnost knjiga koje su pročitale i stvari koje čitaju na internetu.

Našla sam se X puta u situaciji da ih gledam kako nešto popravljaju dva sata, znam u čemu je kvar ali..... ne mogu da dođem do izražaja :rumenko::lol:

meni se desilo da sedim za stolom sa svoja dva frajera (jedan bivsi) i da slusam njih dvojicu koji raspravljaju o tome kako dobro razumeju zene, a nije im palo na pamet da mene pitaju sta mislim o tome. to je bio jedan od hajlajta moje karijere :)

Back