- Poruka
- 767
...jes, gruja for president...ebo tadica...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ko je to rekao da oni uopšte slave?Torrente-BG:„Žene u crnom će danas prosetati ulicama Beograda u znak proslave osme godisnjice bombardovanja Srbije. Njima će se u proslavi pridruziti clanovi nevladine organizacije ”Liga mladih„, kao i istaknuta lica naše politicke scene gosp. Canak i Jovanovic. "
nesha taxista:A ko je to rekao da oni uopšte slave?
Ne znam, nisam bio, a ti? To je ustvari trebao da objasni postavljač teme.bogibatina:...a sta su radili...
nesha taxista:Ne znam, nisam bio, a ti? To je ustvari trebao da objasni postavljač teme.
hahahaa, 'Zene u crnom'eremita:
a vala bash.... :|nesha taxista:A ko je to rekao da oni uopšte slave?
postavljac teme je namerno,u najboljem maniru kurira/pressa/pravde iskrivio istinu i napisao kako zene u crnom slave 24.mart.istina je da su ZUC izasle da zapale svecu svim poginulim u tragediji koja nas je sve snasla.da se nikad ne ponovinesha taxista:Ne znam, nisam bio, a ti? To je ustvari trebao da objasni postavljač teme.
Па лепо. Мени би било занимљиво да чујем кога ЗУЦ окривљује за жртве НАТО бомбардовања ? Кога куну кад кад желе да се не понови ?bex:postavljac teme je namerno,u najboljem maniru kurira/pressa/pravde iskrivio istinu i napisao kako zene u crnom slave 24.mart.istina je da su ZUC izasle da zapale svecu svim poginulim u tragediji koja nas je sve snasla.da se nikad ne ponovi
Lacibg:Па лепо. Мени би било занимљиво да чујем кога ЗУЦ окривљује за жртве НАТО бомбардовања ? Кога куну кад кад желе да се не понови ?
bolje bi mozda bilo da razmislite cije pare trosi porodica milosevic,milorad vucelic,peconi,miskovic i ostala kleptomanska ekipa bliskih saradnika pokojnog nam predsednika SMbogibatina:...mene vise zanima cije pare trose za scenografiju...i ko im je koreograf...
bex:bolje bi mozda bilo da razmislite cije pare trosi porodica milosevic,milorad vucelic,peconi,miskovic i ostala kleptomanska ekipa bliskih saradnika pokojnog nam predsednika SM
ne znam za tebe,ali meni one nisu breme.niti su pokrale moje pare,niti su na bilo koji nacin odgovorne za stanje u kome se srbija danas nalazi. to je koska,vama bacena,zamlacujte se sa zenama u crnom dok patriote sve zivo pokradoseLacibg:Господа Мишковић, Беко, г.Костић-"Шећеране" итд. Свако време има своје бреме. Наше бреме су НВО и у прошлом и у садашњем времену.
bex:ne znam za tebe,ali meni one nisu breme.niti su pokrale moje pare,niti su na bilo koji nacin odgovorne za stanje u kome se srbija danas nalazi. to je koska,vama bacena,zamlacujte se sa zenama u crnom dok patriote sve zivo pokradose
daj brate...pusti ti koshtunicu,pa uhvatili ste se za te dzipove,ko da dzipa niste videli u zivotu.u beogradu svaki peti automobil je dzip. mislis da je dss gologuzija? daj covece pogledaj malo oko sebe,svaki treci dan pijem sa dss-ovcima kafu,nemoj meni te priceTorius:Е дај више могао би понекад да користиш логику.
Ако су крали где су им парице.
НПР.
1. Коштуница живи у двоипособном стану наслеђе од родитеља који су били судије и има викендицу у Белановици,
.....
Молим те наведи неке слулајеве, али наведи колику кућицу /замчић има удовица покојног премијера и који деда јој је то оставио, затим колика је кућица Дуленцета Петровића и који предеда је њему оставио и на крају одакле Чедици (једва свршеном драматургу) толики новци (што би рекле лале) да плаћа 4 телохранитеља и има пратњу од 3 џипа еј бре цео ДСС да истресеш неби нашао три џипа а Чедица----
Torrente-BG:„Žene u crnom će danas prosetati ulicama Beograda u znak proslave osme godisnjice bombardovanja Srbije. Njima će se u proslavi pridruziti clanovi nevladine organizacije ”Liga mladih„, kao i istaknuta lica naše politicke scene gosp. Canak i Jovanovic. "
nesha taxista:Tebi je izgleda promaklo da nisu slavile. A što se trošenja para tiče, meni su mnogo više krivi oni što troše naše pare, od onih što troše tuđe.