Жене у црном ОПТУЖУЈУ:" ЛОГОРИ у Сремској Миторовици, АЛЕКСИНЦУ и Београду"?

A kako bi bilo, da ove iznesu neki validan dokaz za ove optuzbe ispisane na crnim krpama?
Ako to ne urade, drzava Srbija bi morala da ih tuzi za klevetu.

Мени није јасно за кога оне раде када им је дозвољено да износе овакве КЛЕВЕТЕ !

Ко им је дао за право да се окупљају и како им је регистрована та фирма" Жене у црном"

Где су им извори финасија , колико од тога плате порез Србији ?

Ко финансира те женетине?

То се и ја питам !

Оне морају држави да дају на увид , рачуници како и од којих пара раде !

Ако то држава зна , онда имамо право да то тражимо да се обелодани !

Нема везе што су невладини , они су на териротији РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ .

Уосталом оне су уско повезане са Кандуњавом вештицом

Ко њих уопште финасира , то никако да схватим! Žene u crnom: Utvrditi odgovornost JNA Proces suočavanja sa prošlošću mora da počiva na jasno utvrđenoj odgovornosti i na ispunjavanju obaveza koje iz te odgovornosti proizilaze, poručuju Žene u crnom BEOGRAD - Zahtevamo od institucija Srbije utvrđivanje komandne i krivične odgovornosti vrha bivše JNA za zločine u Vukovaru,

utvrđivanje pune istine o nestalima otvaranjem arhiva Vojske Srbije i pokretanje sudskih postupaka protiv odgovornih za osnivanje logora u Sremskoj Mitrovici, Aleksincu i Beogradu, saopštile su danas Žene u crnom.
???????

"Od civilnog društva u Hrvatskoj očekujemo da pojača svoje napore da se istraže svi zločini počinjeni u Oluji i posle nje i da se identifikuju i pravično kazne njihovi naredbodavci i počinioci", kaže se u saopštenju izdatom povodom godišnjice osvajanja Vukovara 1991. godine.

Proces suočavanja sa prošlošću mora da počiva na jasno utvrđenoj odgovornosti i na ispunjavanju obaveza koje iz te odgovornosti proizilaze, poručuju Žene u crnom.

"Prvi bi se o tome trebao da izjasni predsednik Srbije i da ličnim primerom pokaže da vodi Srbiju evropskim putem.

Međutim, njegove izjave da je Vukovar bio srpski grad i da se u njega Hrvati sada nemaju što vraćati nisu u skladu s tom obavezom", upozorava se u saopštenju. Presuda Haškog tribunala Veselinu Šljivančaninu i drugim oficirima JNA predstavljala je ujedno i uvredu vukovarskih žrtava i njihovih preživelih srodnika, smatraju Žene u crnom

http://www.kurir-info.rs/utvrditi-odgovornost-jna-clanak-515388

Ово ми није јасно" za osnivanje logora u Sremskoj Mitrovici, Aleksincu i Beogradu"?

Какви бре логори о чему оне булазне , логори за кога ?

Чуј ЛОГОРИ у Сремској Миторовици, АЛЕКСИНЦУ и Београду ?

Да ли не ко може њих да тужи за ове глупости !

ebote ko da su izmislili vrucu vodu:dash:pa to je notorna činjenica:evil::cool:

Овим жентурачама неко треба да стане на пут
A pominju i nekakav logor u Begejcima kod Zrenjanina... navodno je to bila nekakva stočna farma na kojoj je bilo njih oko 300 nakon pada Vukovara...

Ti ljudi su dovedeni u Vojvodinu da se spasu od lokalnih teritorijalaca koji bi ih pobili zasigurno... sve je to bilo razmenjeno za naše zarobljene..svi za sve...

Bravo za žene u crnom. U pravu su sve.

zene-u-crnom.jpg

Evo, to su ti navodni logori koje one pominju...

Među 8.000 hrvatskih logoraša u srpskim logorima i zatvorima što ih vodi službena evidencija bile su 532 žene, preko 200 muškaraca mlađih od 18 godina i 424 muškarca starija od 60 godina.

Šangut koji vodi Udrugu pravnika 'Vukovar '91' podsjeća da je prije pet godina beogradskom Tužiteljstvu za ratne zločine podnio krivičnu prijavu za ratne zločine za pet logora u Srbiji s početka devedesetih.

„To su Stajićevo, Begejci, Niš, Sremska Mitrovica i Beograd. A 2009. godine smo u dva navrata pokušali obilježiti logor Stajićevo, međutim tadašnji predsjednik Srbije Boris Tadić nam je to zabranio.“

68422990-6D45-47D3-8379-D08C3D3BE40E_w640_r1_s.jpg

http://www.slobodnaevropa.org/conte...-sjecanja-na-zatocene-i-nestale/24676928.html

Za Aleksinac i Beograd ne znam, ali pouzdano tvrdim da na teritoriji Sremske Mitrovice nije bilo nikakvog logora niti ima neka masovna grobinica i bilo šta slično. Moguće da je bio negde centar gde su dovodili ratne zarobljenike, ali su oni redovno razmenjivani sa Hrvatskom stranom. Sad ebiga, ne može se očekivati da će te ponuditi čajem i kolačićima ako si zarobljen, ali mislim da nije bilo nekog ozbiljnijeg kršenja prava zarobljenika. Hrvate koji ovde žive nije niko dirao, tvrdim 100%.

Za Aleksinac i Beograd ne znam, ali pouzdano tvrdim da na teritoriji Sremske Mitrovice nije bilo nikakvog logora niti ima neka masovna grobinica i bilo šta slično. Moguće da je bio negde centar gde su dovodili ratne zarobljenike, ali su oni redovno razmenjivani sa Hrvatskom stranom. Sad ebiga, ne može se očekivati da će te ponuditi čajem i kolačićima ako si zarobljen, ali mislim da nije bilo nekog ozbiljnijeg kršenja prava zarobljenika. Hrvate koji ovde žive nije niko dirao, tvrdim 100%.

je li to iz prve ruke?:think::cool:

ja sam pak cuo suprotno,
da ima 3000 silovanih i preko 5000 zlostavljanih od kojih je bar pola pokopano na Fruskoj Gori.
No verujuci u neovisno pravosudje Evropske Srbije ocekujem skora prekopvanja, hapsenja i isporuke, Srbija mora raskrstiti s prosloscu, da bi mogla krenuti ka buducnosti, zar ne?

To je tačno, a ovde su dovođeni jer im tamo preko JNA nije mogla garantovati sigurnost...lokalni šeici bi ih sigurno likvidirali...
dovođeni su isključivo radi razmene jer su Hrvati takođe držali velik broj srba u Osijeku ( dve kasarne, crvena i bela ) u samomgradu i još po nekakvim magacinima pod kontrolom Glavaša...

Svi oni mogu svoje živote zahvaliti upravo oficirima i vojnicima JNA, jer da su došli šaka lokalnim jedinicama, danas bi mirisali ljubičice odozdo...

ja sam pak cuo suprotno,
da ima 3000 silovanih i preko 5000 zlostavljanih od kojih je bar pola pokopano na Fruskoj Gori.
No verujuci u neovisno pravosudje Evropske Srbije ocekujem skora prekopvanja, hapsenja i isporuke, Srbija mora raskrstiti s prosloscu, da bi mogla krenuti ka buducnosti, zar ne?

Nisi trebao ovo javno da objaviš.
Sad će Bruno da nabavi brdo ašova i sve nas natera da prekopavamo Frušku.

ЈА ЗНАМ ДА НИЈЕ БИЛО НИКАКВОГ ЛОГОРА У АЛЕКСИНЦУ

Nisi trebao ovo javno da objaviš.
Sad će Bruno da nabavi brdo ašova i sve nas natera da prekopavamo Frušku.
I treba,
kad je mogao avionom da broji i odredjuje nacionalnost zrtvi kod Raske, sto Vi neradnicki Srbi ne biste malo asovili po zitnici Evrope?

Parlament hrvatske ekonomske kolonije Srbije, ....CILJANO je ukinuo krivicno djelo klevete!!!!!
Ovo je tek pocetak, klevetanja srpskog naroda i hrvatske ekonomske kolonije Srbije!!!

Infantili srpski , nisu bili u stanju da proniknu swta se krije iza ukidanja klevete, kao krivicnog djela!!!

Sad se upinjite i dokazujte BOLESNICIMA, koji ce vam svakodnevno svoje bolesne fantazije tovariti kao zlocine!!!

Back