Жене у црном ОПТУЖУЈУ:" ЛОГОРИ у Сремској Миторовици, АЛЕКСИНЦУ и Београду"?

Дакле, нећеш се извинути због лажи које си овде писала?

Полиција Републике Српске постоји већ 20 година, исто тако ВРС, а ти о свему томе немаш појма?

Још лажеш да не постоје?

И ти да расправљаш са неким о ратним дешавањима на простору бивше СФРЈ?

Бјаааааааажи.

Da li je republika srpska drzava ? Da li ima svoj pasos,svoje ambasade u svetu. da li postoji drzavna reprezentacija repubilke s. ?
O cemu ti pricas ?

У Кореи и Кини. Но, свакако нестаје. И добро је што је тако. Јер и то је био тоталитаристички систем.
Препоручујем Ти књигу "Виа Романа" од Вука Драшковића. Баш говори о периоду комунизма.

Poslednja izmena od moderatora:
Prvo da razgraničimo vreme, događaje i učesnike?
Kad se to dešavalo, šta se dešavalo i koje učestvovao?

Dešavala se 1991. godine u Jugoslaviji oružana pobuna od strane partijske vojske Franje Tuđmana kojoj se suprotstavila jugoslovenska vojska.
Gde ti vidiš Srbe i Srbiju osim ako to ne pišeš iz mržnje prema Srbiji i Srbima?

У Кореи и Кини. Но, свакако нестаје. И добро је што је тако. Јер и то је био тоталитаристички систем.
Препоручујем Ти књигу "Виа Романа" од Вука Драшковића. Баш говори о периоду комунизма.

U kini je jedno-partijski sistem i tamo je na vlasti komunisticka partija kine (kpk), vec sto godina. Kada glasas mozes da glasas samo za , ne sme protiv.

Ти не желиш да прихватиш стварност нити желиш да прихватиш одогворност за сопствене поступке .

Игнорисањем самог појма СРПСКА ЖРТВА ,ти заправо не пљујеш само по српским , ти пљујеш по свим жртвама.

Твоја готово дивљачка склоност да од српског народа направиш злочинце , иде толико далеко да и ти сама постојеш оно за шта друге оптужујеш

Једини ЗЛОЧИНАЦ на овој теми си ти ,заправо то си постала

Имаш готово нагонска хтења ка извршењу неког злочина ,тихи психопата, који ужива у мучењу и злостављању других људи.

Ето , драга ово ти је моја стручна психоаланиза тебе, то сам урадила са намером да код тебе дође до смањења ирационалних импулса и хтења

Потпуно се слажем са тобом!! Репутација.

Da li je republika srpska drzava ? Da li ima svoj pasos,svoje ambasade u svetu. da li postoji drzavna reprezentacija repubilke s. ?
O cemu ti pricas ?

Прочитај постове 5-6 пута, можда схватиш шта ти цијело вријеме пишем.

U kini je jedno-partijski sistem i tamo je na vlasti komunisticka partija kine (kpk), vec sto godina. Kada glasas mozes da glasas samo za , ne sme protiv.
Комунисти не дају ни слободу, ни одговорност.
Ја хоћу слободу да гласам за кога хоћу али и одговорност како ће то на мене утицати (конзервативац).
Либерали хоће слободу избора али без одговорности.

Дакле, хоћу да бирам између више кандидата и опција, па ако погрешим, ја плаћам цех, нико други.
Ево, у Србији сам могао да бирам између 20-ак опција. Она опција коју сам изабрао је сада на власти. И ако се она не покаже као добра-немам право да се буним до 2016-те, онда бирам неког другог.
То је демократија.

Потпуно се слажем са тобом!! Репутација.

Прочитај постове 5-6 пута, можда схватиш шта ти цијело вријеме пишем.

Da li postoji ambasada re.s ili bih ?

Комунисти не дају ни слободу, ни одговорност.
Ја хоћу слободу да гласам за кога хоћу али и одговорност како ће то на мене утицати (конзервативац).
Либерали хоће слободу избора али без одговорности.

Дакле, хоћу да бирам између више кандидата и опција, па ако погрешим, ја плаћам цех, нико други.
Ево, у Србији сам могао да бирам између 20-ак опција. Она опција коју сам изабрао је сада на власти. И ако се она не покаже као добра-немам право да се буним до 2016-те, онда бирам неког другог.
То је демократија.

Bolje je sada nego za vreme milosevica to je sigurno.

Ti nisi,kada tvrdis da je republika srpska drzava, a nema ni pasos ni ambasde u svetu.

Ја сам написао да има надлежности једне државе, војску, полицију и сл.

Ти си написала да све то нема - значи да не знаш ни да постоји рецимо полиција РС. Која постоји 20 година већ.

Значи да си баш залутала на овај пдф.

Sa normalnim ljudima moze da se prica.
Тенк ју :)

Сутра иначе отварам књигу коју сам недавно купио, "Капитализам и слобода", аутор је амерички економиста Милтон Фридман.
Видиш, када је реч о економији, ту сам ближи моделу који влада у западним земљама.
Да сам у УСА, гласао бих свакако, и то за Републиканце, можда и за ону конзервативнију струју из чајанке.
За мене је идеал чојство (људскост), слободно тржиште и конзервативни морал.
Пасовале би и ми и владајуће партије у Великој Британији и Немачкој, да сам грађанин тих земаља.

Dobro je da ti nisi. hahahahahaahahah

Па , ето искрено да ти кажем за тебе ми је требало мање од 45 минута .

Сада већ твоје стање улази у нову фазу .Преко трансферне неурозе долазим до разоткривања и несвесног конфликта у твојој личности.

Улазиш у конфликт сама са собом , видиш то може бити и знак подвојене личности , хм....У сваком случају веома си интересантна случај , настави слободно посматрам те

Bolje je sada nego za vreme milosevica to je sigurno.
2000. сам имао 14 година и хтео сам да идем на митинг против Слобе али ме је фамилија хтела заштитити рекавши, сине млад си, а може бити тешких сукоба...

Е 2011. сам већ ишао на демонстрације које је организовала екипа које је сада на власти, с преман да рескирам и пендрек и сузавац.

Republika Srpska nije drzava, nema svoju monetu,vojsku,policiju,pasose.
ne mozes da dobije link.

Ако Република Српска има своју полицију, војску, а то су по твојим критеријумима обиљежја државе, да ли то значи да Република Српска има надлежности државе?

Да ли не? Немој да лажеш или прескачеш одговор, јасно си написала.

Poslednja izmena:

Back