Zene tvrde da nije sve u sexu ali...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Аман, не сметаш ми, човече, ценим ако си имао толико жена, али то је твоја ствар!
Што је проблем да приметим нешто?
Не рекох ти да лажеш, него ми симпатично да си на форуму, од толико секса!

О.К. можда одмараш...z;)

Но, о теми:
Није све у сексу, али јесте битно, веома. И за везу, и за брак и за живот уопште.

И може се комбиновати са романтиком, није неодвојиво.

Ako je nesto moja stvar, to je iskustvo koje moze pomoci u nekim diskusijama.A ovde sve zene (pogotovu one) imaju vise satisfakcije da drkaju nekog neiskusnog klinca.Mene ne mogu i zato se stalno prepiremo.Kapiras?
Ovde su uglavnom starije forumashice te koje talasaju.Dolaze na forum da pobegnu od surove stvarnosti u kojoj zive, sa gomilom propalih veza i emotivno i seksualno nezadovoljne.I onda udare po meni.Shvatas? One mogu da dominiraju samo verbalno i to on line.
Njihovi propali zivoti nisu dobar razlog da drkaju ugledne clanove nase male internet zajednice. z:mrgreen:

make-love-not-war.jpg

Ako je nesto moja stvar, to je iskustvo koje moze pomoci u nekim diskusijama.A ovde sve zene (pogotovu one) imaju vise satisfakcije da drkaju nekog neiskusnog klinca.Mene ne mogu i zato se stalno prepiremo.Kapiras?
Ovde su uglavnom starije forumashice te koje talasaju.Dolaze na forum da pobegnu od surove stvarnosti u kojoj zive, sa gomilom propalih veza i emotivno i seksualno nezadovoljne.I onda udare po meni.Shvatas? One mogu da dominiraju samo verbalno i to on line.
Njihovi propali zivoti nisu dobar razlog da drkaju ugledne clanove nase male internet zajednice. z:mrgreen:

Ја немам пропали живот, али ни такав речник какав ти толико искусан имаш, те ћу отићи са теме. z:poz:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back