ZENE TREBA MI VASA POMC

Moj savjet,samo polako ,pocni od sitnica ,strpljivo korak po korak,sve uz osmjeh cak i ako ti nije do toga,radi ono sto znas da ona voli ,ili ti mislis da ona voli ,idi na sigurno uz to molim te razmisljaj, budi posmatrac ,ne pricaj puno nego budi konkretan, djelima.
Moras zasluziti sve sto ti da ,makar bilo i na kasikicu reci sebi JES na svakom uspjehu i idi dalje.USPJEH ti je izvjestan.

Sto vise razgovora i dobro provedenog vremena zajedno. Vise izlazaka sto solo, sto sa drustvom, vise paznje, mozda neko vikend putovanje gdje bi maksimalno bili posveceni jedno drugome bez svakodnevnih obaveza.
Ali prvenstveno razgovarati o problemu jer jedino vi znate sta vas je udaljilo jedno od drugog.

Kada si zadnji put zeni rekao neku lepu rec. Ne osudjujem te ali sta reci nasi balkanci... Neverovatno kako sve lepo funkcionise sa jednim izvini, lepa si, nedostajes mi ili volim te. Pokusaj mom muzu uvek upali neravno kada slozi onaj decacki osmeh... Srecno

Svakoj zeni prija paznja i lepa rec.A jos i podsecanje na neke lepe trenutke, pa malo zakazivanje sastancica kao nekada, posecivanje mesta koje bude lepa secanja, ma daj malo neznosti.Ipak najvaznije je pronaci uzrok tom udaljavanju dva nekada bliskih bica. Ma mora da jos postoji ono sto je nekada budiolo strasti. Samo hrabro

Back