hakim bej
Elita
- Poruka
- 16.476
Zene zive duze zato sto nemaju zene!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uzasavam se kad izlazi bez jakne, kao ono, ma samo na minut. i uvek trcim za njim sa jaknom.
Ae ti meni reci jednu stvar, jesi ti nekad decku posle torbanja ceskala jaja?
ne odgovaram na pitanja bez svog advokata![]()
![]()
Nema od tebe nista. Nisi neki specijalist za kitu. Mislim da bi se ti uplasila kad bi te pravi tip dohvatio.![]()
nije se ona uplasila, samo je niko neceNema od tebe nista. Nisi neki specijalist za kitu. Mislim da bi se ti uplasila kad bi te pravi tip dohvatio.![]()
ovako
mozda si u pravu, ne znam, jos me pravi nije dovatio![]()
Ma dohvatio je tebe pravi u smislu koji tebi pase, ali nisi ona za koju se predstavljas.
Ti si emotivna maza, pre ces izabrati mazenje sa tipom koji ima poludignutu kitu, nego da te zguza istorba neki lik koji ima tvrdu kitu kao kamen i jos te povuce za kosu i pljesce po guzi.
sad mi je potreban ventilator za jaja, posto dolazi prolece, pa leto...imas li sta u planu za tople daneil da mu izvezem nakurnjak.. sta mislite vi
![]()
al sto zene vole taj ponizni polozaj, kad ih guzis, pa jos samaras po guzovima..a samo cujes : oh,oh,oh,oh.......Ma dohvatio je tebe pravi u smislu koji tebi pase, ali nisi ona za koju se predstavljas.
Ti si emotivna maza, pre ces izabrati mazenje sa tipom koji ima poludignutu kitu, nego da te zguza istorba neki lik koji ima tvrdu kitu kao kamen i jos te povuce za kosu i pljesce po guzi.
meni ovo zvuči kao reklamanego da te zguza istorba neki lik koji ima tvrdu kitu kao kamen i jos te povuce za kosu i pljesce po guzi.
meni ovo zvuči kao reklama![]()
jabachima i ne treba reklama, zene to vec prenesu jedna drugoj, brze od internetameni ovo zvuči kao reklama![]()
al sto zene vole taj ponizni polozaj, kad ih guzis, pa jos samaras po guzovima..a samo cujes : oh,oh,oh,oh.......
jabachima i ne treba reklama, zene to vec prenesu jedna drugoj, brze od interneta
zenu su cudne i nikada ih necu razumeti...al volim da ih volim i da ih dobro torbamMa je qu-rac, ako je stvarno dobar onda kriju jedna od druge. To one prenose kad se zele resiti nekog.![]()