Žene su takve,žene su onakve

Saša Belopoljanski

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
437
Ponekad čujem kako neki muškarci za sve žene govore da su *****,pokvarene ovake onakve,ili da sve žene lažu
no šta vi mislite o tome... slažete li se s tim?! ja ne... ja mislim tj. ja znam da nisu sve žene jednake,i nije istina da dobre žene ne postoje...a neki muški koji se razočaraju u pojedine žene onda sve žene svrstavaju u jednaku kategoriju loših žena....
i zanima me da li ti muškarci koji govore da dobre žene ne postoje to stvarno misle ili to samo tako govore da naljute ili provociraju ženski rod?Čemu takvo razmišljanje, i da li misle to isto i za svoje majke?

Poslednja izmena:
Ponekad čujem kako neki muškarci za sve žene govore da su *****,pokvarene ovake onakve,ili da sve žene lažu
no šta vi mislite o tome... slažete li se s tim?! ja ne... ja mislim tj. ja znam da nisu sve žene jednake,i nije istina da dobre žene ne postoje...a neki muški koji se razočaraju u pojedine žene onda sve žene svrstavaju u jednaku kategoriju loših žena....
i zanima me da li ti muškarci koji govore da dobre žene ne postoje to stvarno misle ili to samo tako govore da naljute ili provociraju ženski rod?Čemu takvo razmišljanje, i da li misle to isto i za svoje majke?

Ne ...
Nego onda shvate da ''to'' svaka krije u sebi ...
Pitanje je samo hoće li se to pokazati ili će ostati pod tepihom !

Pogrešio si. Sve žene su, u stvari, mnogo dobre, toliko dobre da nas nerviraju. Trebale bi biti malo lošije, barem kako ti kažeš "pokvarene".

Pa si se eto odlučio da pitanje upućeno muškarcima
postaviš na Ženama:lol:

latentni gejevi
al i gej je okej

neš jеbat

Razmsli da li ti mislis ili neka zena umesto tebe. Zna muskarac da se prevari.+:)

- - - - - - - - - -

:hahaha:

Najurise te sa pdf Zene!!!!!!!

Opsta generazliacija postoji. To je u prirodi drustvenog coveka i nema nista lose u tome. Ono sto je lose je to sto muskarci suvise paznje poklanjaju zenama i dizu prasinu oko njih bilo nekakvim dobrim ili losim karakteristikama. Tu je problem. Umesto da gledaju svoj interes.

- - - - - - - - - -

Kao sto sam i nebrojeno puta rekao, kao dokaz ovome, kada pogledas muski pdf - svaka druga tema je upravo to: A sto su zene ovakve, a da li zene ovo, od zene, ka zeni, sa zenama, skim s cime sa zenom i ostalo. Drugim recima picopacenistvo.

Opsta generazliacija postoji. To je u prirodi drustvenog coveka i nema nista lose u tome. Ono sto je lose je to sto muskarci suvise paznje poklanjaju zenama i dizu prasinu oko njih bilo nekakvim dobrim ili losim karakteristikama. Tu je problem. Umesto da gledaju svoj interes.

- - - - - - - - - -

Kao sto sam i nebrojeno puta rekao, kao dokaz ovome, kada pogledas muski pdf - svaka druga tema je upravo to: A sto su zene ovakve, a da li zene ovo, od zene, ka zeni, sa zenama, skim s cime sa zenom i ostalo. Drugim recima picopacenistvo.

Ne bih ja to nazvao picopacenistvo....mozda je stavljanje pice na pijedastal, ali picopacenistvo je termin rezervisan za nesto sasvim drugo...a takvi muskarci se obicno i ne cuju da razmisljaju o logici zena. Ove poslednje dve reci su kljuc zabune...logika + zena.I vecina ljudi zna za katastrofu koja tako nastaje iliti pijedastal na kojem stoji zena kojoj je prisiveno ono sto ne postoji.

Sa druge strane picopacenik i ne razmislja previse sta zena razmislja ili sta jeste a sta nije....on razmislja sta treba da uradi da dobije.....mozzarelu...
Moze biti agresivan ili pasivan, moze biti lukav ili naivan u tome, ali u svakom slucaju fokus mu je na mozzareli i sta uraditi da je dobije...

Vecina njih misli da se razlikuje agresivan picopacenik od pasivnog....razlikuje se po bodovanju, ali po doprinosu drustvu u smislu razjedanja moralnog, u smislu medjuljudskih odnosa i MZ odnosa, ne razlikuju se puno, cak vise stete pravi agresivan macho picopacenik....jer mora da pokriva svoje picopacenistvo....dok npr naivan i pasivan picopacenik ce svima izgledati kao picopacenik, ukljucujuci i sebi, ali nece agresivno pokrivati to , maltretirajuci druge, vec ce odustati kad mu sve to predje meru...

Da li je picopacenik ili samo zenopacenik, tj idealista zena, mislim da se moze postaviti kao pitanje....
Vecina picopacenika, onih neuspesnih je zbog toga sto su zenopacenici....vozaju ih ko mlade majmune pa onda gde ce tu zena za takvog kad ga ni sama ne postuje...

Slazem se ja da je muski kutak prepun picopacenika, ali bio bi prepun i bez ovako postavljenih tema...
Postavljanje ovakvih tema otkriva nesto drugo...
Ugradjenost u novim muskim umovima komponenti koje se ne uklapaju u praksu i realnost, a mladi muskarci ne mogu da pokapiraju otkud kiks.

Od davnina se zna sta mora da bude ispunjeno da bi zena mogla da se nazove dosledna, nepokvarena, a sva ta mudrost je isparila, i sad nikom nista, kao niko ne zna...
A apsurd u temi je zakljucak ako sve zene nisu jednake, onda jedna od njih mora da je dobra.....

Postavljene teme na pdf muskarci samo pokazuju da su ovde deca sa intezivnom zeljom da upotrebe svoj polni organ, a ne da su muskarci tu....
Neki od njih su svestrani umentici u upotrebi tog organa, naravno uz koordinaciju komisije (izborne) pa sve vrednosti o celoj oblasti i povlace iz misljenja komisije....
Dakle njihov odnos prema muskarcima i svetu i ne moze biti puno drugaciji od procene i ocene komisije prema njihovom dejstvu i utisku u upotrebi svog polnog organa i situacija koje vode do toga....

Svodjenje muskarca na operatora polnog organa je svakodnevica...

Druga svakodnevica je svodjenje muskarca na provajdera novca i sredstava za zivot RADNE zene, sa karijerom.

Posle te dve jake sugestije, muskarac ce tesko postati covek, moze da postane seljak ako ima ugradjeno seljastvo , a zena ce mu pomoci u tome, a tesko da ce postati covek, pre neka hibridna tvorevina...jer sistemi vrednosti su mu postavljeni po reakcijama komisija za prvo i drugo usmeravanje...

Ima raznih zena, neke su skotine, neke onakve.
A ti koji kukaju na zene stalno, mozda vuku nesto od nezdravog odnosa sa majkom.

Da je svaka zena ovakva ili onakva ne, u globalu, mozda, ali opet to nije svaka zena na planeti Zemlji, vec uvek odredjeni procenat.

Ima raznih zena, neke su skotine, neke onakve.
A ti koji kukaju na zene stalno, mozda vuku nesto od nezdravog odnosa sa majkom.

Da je svaka zena ovakva ili onakva ne, u globalu, mozda, ali opet to nije svaka zena na planeti Zemlji, vec uvek odredjeni procenat.
E da.

Picopacenici su oni koji nisu imali dobar odnos sa majkom. Muskarci koji se sustinski plase zena, ali taj strah ispoljavaju na razlicite nacine. Neki svesni da on postoji u njima, neki nisu, neki ga prikrivaju, neki ne mogu... ali svi imaju potrebu da zena dominira njima.

Razgovor o zenama nije kuknjava, narocito u danasnje vreme gde je pod uticajem feminacizma muskarac postao obezvredjen, igracka za ispunjavanje raznih zelja, sve nezadovoljnijim zenama koje vise ni same ne znaju sta ce sledece da izmisle.

Musko zenski odnosi su veoma osteceni, na ivici nepopravljivosti, a to se odrazava na porodicu kakav go oblik imala. Jer iz ovakvih odnosa usled psiho socijalnih faktora stasavaju sve gore i gore generacije. Sto se da primetiti.

Osvescavanjem gde se danasnji muskarac nalazi i spoznavanjem koja uloga mu se namece, a to je upravo uloga picopacenika, razgovorom i savetima mogu da se spasu citave generacije.

Takodje je primetno da kriza MZ odnosa je najizrazenija u sekularnim drustvima gde su ti odnosi dovedeni do besmisla, za razliku u npr muslimanskom svetu gde je uloga zene veoma jasna. Postavljao sam temu kako se nase zene tome veoma lako prilagodjavaju, a i zasto.

Poslednja tema koju sam danas postavio, je sigurno doradjen, ali nije u potpunosti izmisljena jer sam se u svojoj praksi susretao sa mnogo parova gde je zena imala takav obrazac ponasanja.

Zene sa jedne strane ne zele da napuste komformitet koje su dobile, ali sa druge strane svoje frustracije prebacuju na muskarce. Koji su mogu da kazem dosta pogubljeni.

Nezadovoljne sto nisu ostvarile svoje predstave o savrsenom princu i zivotu vuku sve sa sobom, a pod tim podrazumevam na prvom mestu decu. Zato imamo poplavu sponzorusa i koje kakvih jer one svoj identitet povlace od majke. Ne od komsinice.

Zenska nezrelost moze da se vidi kroz nacin ucestvovanja na temama. Ali to ne treba da vas cudi, jer njihovi mehanizmi odbrane su uvek na najvisem nivou, jedan od njih je vredjanje i ponizavanje.

Takav odnos ostecuje muskarca koji prestaje da bude sposoban da bude dobar otac i gubi autoritet za izgradnju identiteta kod svoje dece.

Kada se govori o generalizaciji, pod tim se podrazumeva ono sto im je zajednicko, ali svakako zene se razlikuju. Priroda je jedno, licnost je sasvim nesto drugo. Ali nisu zasebne celine bez medjusobog uticaja.

Izvinjavam se ako ima puno gresaka. Kuckam na telefonu.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Ali to ti nece proci kod ljudi sa jednostavnom logikom...
Oni kazu logika je da bude 50%, znaci nemoguce da su sve lose, onda si ti los....itd...
Ima raznih gluposti kod takvih ljudi...npr nisu svi u ratu olos........sto je u tom slucaju tacno, ali ode glava ako u to poverujes...
Ili ono, priznacu da sam nesto pogresio pa ce sef da mi oprosti, i prebacice krivicu na sebe....hoce malo sutra.....treba da bude neki zestok dug da bi sef sebe nategao umesto potcinjenog.

- - - - - - - - - -

Inace odobravam sve receno .....

Zene treba tretirati kao da su od plave krvi, svako drugacije ophodjenje prema njima cini covjeka obicnim majmunom ... msm,koji je inace smisao svega ?

Ali to ti nece proci kod ljudi sa jednostavnom logikom...
Oni kazu logika je da bude 50%, znaci nemoguce da su sve lose, onda si ti los....itd...
Ima raznih gluposti kod takvih ljudi...npr nisu svi u ratu olos........sto je u tom slucaju tacno, ali ode glava ako u to poverujes...
Ili ono, priznacu da sam nesto pogresio pa ce sef da mi oprosti, i prebacice krivicu na sebe....hoce malo sutra.....treba da bude neki zestok dug da bi sef sebe nategao umesto potcinjenog.

- - - - - - - - - -

Inace odobravam sve receno .....
Svestan sam toga. Zato pazljivo otvaram teme. Svaka tema je deo jedne slagalice koja ce se tek napraviti.

Muskarci moraju da shvate da nismo samo mi ugrozeni, vec i deca koja rastu u takvom okruzenju. Na zapadu sve debil do debila. Udaljeni jedni od drugog, nesposobni da ostvare zajednicu. Sa teskim frustracijama. U Srbiji je sve gore i gore, cak ekstremnije jer je velika nemastina. Nema novca da kompezuje rupe kao sto to rade na zapadu. I ako je to samo privid.

Pogledas po oblacenju, frizurama, p9nasanju zene hoce da budu devojcice, a uce devojcice da postanu zene kada im vreme nije. Sve poremetilo. Jedna velika pinkova farma. Cak i oni koji se kao protive farmi se tako ponasaju.

Citam pre neki dan sta je devojcicama san sa 11 godina da postanu pevaljke. Roditelji ucestvuju u tome. Podrzavaju. A onda pogledas majku i sve ti je jasno. Oca i ne gledas jer nemas sta da vidis.

To je realnost u Srbiji.

Bahatost, osionost, beskrupuloznost, sepurenje...

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Back