Zene su super...

zato sto ste dozvolili sebi da ozenite nekoga koga prethodno niste upoznali
to je vasa greska sto ste trcali pred rudu
samozakopavanje

Koji to mi?
A inace znam primere gde ne moze da se tvrdi da se nisu dovoljno poznavali, naprotiv. No, nakon sto su se vencali (po misljenju mnogih "sa strane") zena je bila ta koja se promenila, i onda je usledio raspad sistema. Tako da, ja bih rekao da ti slucajevi nisu retki. Postoje i obrnute situacije, ali to nije tema ovde (neka otvori ko hoce takvu temu u kojoj se prica o tome kako se muskarci promene).

vecina se vremenom promeni ko kaze da nije laze, prvo sam sebe, samo je pitanje na bolje, na gore
i kakve su to promene da drugoj osobi odjednom ne pase vise
a tu dolazim do toga da se zapitam stvarno dal je to gluma, da zavaras partnera ili ti stvarno ne vidis kakva je ta osoba

a neki se i zavaravaju time, ma promenicu ga ja, ja sam ta prava, jesce mi on iz ruke, moja je zlatna, malo morgen

vecina se vremenom promeni ko kaze da nije laze, prvo sam sebe, samo je pitanje na bolje, na gore
i kakve su to promene da drugoj osobi odjednom ne pase vise
a tu dolazim do toga da se zapitam stvarno dal je to gluma, da zavaras partnera ili ti stvarno ne vidis kakva je ta osoba

a neki se i zavaravaju time, ma promenicu ga ja, ja sam ta prava, jesce mi on iz ruke, moja je zlatna, malo morgen

Sto si ugasio stari nalog? Da nije zbog toga jer si se promenio s´vremenom? :mrgreen:

istina
ljudi (i zene i muskarci) su super, dok ih covek ne upozna dovoljno dobro

Znaci samo neobavezan seks, nikako vencavanje i tako te stvari? :lol:

Zato što je čovek biće koje pamti... I onda su našli neku (iz njima poznatih razloga) koja možda uopšte nije za njih, koja ili nije umela sa njima ili oni nisu umeli sa njom, onda posle toga ode u kontru i viču "sve su ku*ve"... Pogrešni izbori rađaju pogrešne zaključke, predrasude, loše stvari, ali neće čovek za sebe reći "pogrešio sam", nego će uvek biti "ona je ku*va" kao što će i ona reći "on je *****"....

Meni su super svakako, ništa one nisu gore od bilo koga drugog, samo imaju različite interesne ciljne grupe. Muškarac neće gledati da se fino uda, da uz tebe napravi nešto, ali će gledati da ti se ulizuje, itd, itd...

Zato što je čovek biće koje pamti... I onda su našli neku (iz njima poznatih razloga) koja možda uopšte nije za njih, koja ili nije umela sa njima ili oni nisu umeli sa njom, onda posle toga ode u kontru i viču "sve su ku*ve"... Pogrešni izbori rađaju pogrešne zaključke, predrasude, loše stvari, ali neće čovek za sebe reći "pogrešio sam", nego će uvek biti "ona je ku*va" kao što će i ona reći "on je *****"....

Meni su super svakako, ništa one nisu gore od bilo koga drugog, samo imaju različite interesne ciljne grupe. Muškarac neće gledati da se fino uda, da uz tebe napravi nešto, ali će gledati da ti se ulizuje, itd, itd...

ne mogu se nadjem nikako u ovom tekst, ja uvek kazem ako sam kriv a ne da mi je neko drugi kriv.

mislim sto me iskustvo uci da gledam stvari sa druge strane budem oprezniji ne znaci da cu osudjivati

a i ovo ulizanje nije moja ospobina, postovacu te i dvoriti do nekog vremena, a sto ne bih, al cu brzo ti pokazem mesto i sta smes, pogovotovu dokle.

ne mogu se nadjem nikako u ovom tekst, ja uvek kazem ako sam kriv a ne da mi je neko drugi kriv.

mislim sto me iskustvo uci da gledam stvari sa druge strane budem oprezniji ne znaci da cu osudjivati

a i ovo ulizanje nije moja ospobina, postovacu te i dvoriti do nekog vremena, a sto ne bih, al cu brzo ti pokazem mesto i sta smes, pogovotovu dokle.

A dobro, druže, nisam ni rekao 100% društva, što se pravite blesavi... Ali je činjenica da ovoliki broj ogorčenih i frustriranih govore u prilog mom postu.

Žene su super i pre i posle a muškarci menjaju ploču čim im žena preskoči prag...:ceka:

Obavezno. :roll:

Žene su nevjerovatna bića
Onaj ko umije s njima, znaće kako da iz njih i od njih dobije uvijek ono najbolje:heart::manikir::brus::kuvar5::pivce: i to tako da i one budu srećne...

Ne blamiraj se sa ovim kuvarom....turila bi i smajli cistacice da ga ima da prikazes sta je to najbolje na zenama po tvom misljenju. Seljacki trip. :dash:

Back