- Poruka
- 121.789
nadam se da se zezasKad se vencaju pokazu svoje pravo lice.
jer ako si ozbljan zakopao si se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nadam se da se zezasKad se vencaju pokazu svoje pravo lice.

O Isuse, pa ne branim ja nju uopšte. Žena i jeste debil, ono našli su se. Samo mi smešno jer on kuka kao da je propao zbog nje, a ne zato što je majmun uvek bio i biće. Kontaš? Takvim likovima je uvek neko kriv, samo oni cveće.
P. S. E, nasmeja me sada za iskrenost, lik je baron nad baronima, ispade dobar fazon.![]()
dobar potpis.

super su i kad ih venča dok se ima
"Postoje dve vrste muskaraca koji nikada nece razumeti zene. Ozenjeni. I neozenjeni."
Sada ozbiljno. Ima istine. Zato i nisam za potpisan brak, samo peripetije posle. Lako se prelazi preko nekih mana dok ne zivite zajedno. Posle bas ono sto nas je privuklo moze vremenom da nas iritira, a na ono sto nam je smetalo u pocetku da oguglamo pa zanemarimo. Ipak, moj stav je da tek kada sa nekim dobijemo dete shvatimo sa kim smo zaista.
Sto?moja baba rekla mora da pojedeš džak so da vidiš s kime si
al ako je
rekla ima da secuti i jede sol lol
,i moja baba to ponavljala, mada se vidi mnogo ranije al ne reagujemo precutimo
to je ona cuvena, ko o cemu *urva postenu
tako i ti on da je zrvtva a sam je takav

lapus
lapus
kao i taj, da on misli da je zrtva a ne vidi problem u sebi

poenta je da su zene super kad su u polazaju da nista ne ocekuju od tebe. to je ono sto hoces, da niko nista od tebe ne ocekuje.
))))))pa sto si tako surov, trebalo je samo misteriozno da nestanes, promenis broj i vise se nikad je javis! i glumis da imas amneziju!a sto ih pogodi kad ima kazes da ih nikad ne bi ozenio, ko da ih noz u srce zabodesh, krenu plakati ko godina))))))
)))a i paranormalne zenske sto nit znas kako usle nit kako izasle!!!pa ona nesto pokrenula pricu, a ja ne znam da precutim. a broj necu da mijenjam, srecom ima blindirana vrata)))

(((((

a i paranormalne zenske sto nit znas kako usle nit kako izasle!!!
- - - - - - - - - -
pa missim kolko si je to dugo zamajavao kad je tela da se udaje i postane postena zena a ti pobeze da se vise nikad ne vratis(((((
))))))))))eto a mogo si biti danas posten domacin![]()
)))))))))))))))
nadam se da se zezas
jer ako si ozbljan zakopao si se![]()
nako ima žena džekova
kao npr xella alisa smokva
al uglavnom su istraumirane kučke
tipa troja regina čičak
a muškarci su svi kul
od taba juliana zojneta borisa džordžija keksića електрике
![]()

šta mudoserite politički korektno
ajde malo ispišavanjeee

nisam ni mislila da je licne
nego da neko ima takav stav i izgovori ozbiljno tako nesto je problem za tu osobu, na to mislim