Zene su sporedna stvar u zivotu

To da su žene sporedna stvar u životu može da misli neko ko baš nema puno mozga
neko ko nema ni kuće ni kućišta i oni koji su patološki ženomrsci .
E sad ti ženomrsci su mi intrigantni jer im je zajedničko da se izjašnjavaju da mrze pede.re
a nešto mi tu sumnjivo .Moje objašnjenje je da se tu radi o latentnim homoseksualcima
koji mrze tu sklonost kod sebe .

Nije problem da to bude prioritetna stvar, ali kod nas se to svodi na smislenost svega, a ja mislim da je to pogresno.

Zasto na primer neko ko je izgubio ljubav svog zivota ne moze jednostavno da odluci da mu to vise nije bitno i na svaku vezu da gleda kao na prolaznu s tim sto na primer ne bi lagao devojke da od braka nema nista?

I ne znam zasto je problem da to bude sporedna stvar? Neko ko se razveo i ima neke povremene veze, njemu su te veze svakako sporedna stvar narocito ukoliko vec ima decu

sviđa mi se naslov, deluje oslobađajuće od htenja, a ja težim asketizmu.

žene su precenjene, seks je pogotovu precenjen, roditeljstvo i porod su precenjene stvari.
ne treba se primati, nije vredno cimanja.

ljubavni zanos je nešto što vredi, ali do toga se može stići i bez da je uzvraćeno.
čak ne mora postojati ni konkretna žena. moguće je izdvojiti ekstrakt ljubavi a bez žene u paketu, i konzumirati tu drogu. ta neka nihilistička ljubav ili antiljubav me interesuje, tj. kad poprimi bezličnu formu, kao apstraktno slikarstvo... deluje kao žvrljotina, možda i jeste, al' duša treperi....

1812uomo_dei_fumetti.gif

sviđa mi se naslov, deluje oslobađajuće od htenja, a ja težim asketizmu.

žene su precenjene, seks je pogotovu precenjen, roditeljstvo i porod su precenjene stvari.
ne treba se primati, nije vredno cimanja.

ljubavni zanos je nešto što vredi, ali do toga se može stići i bez da je uzvraćeno.
čak ne mora postojati ni konkretna žena. moguće je izdvojiti ekstrakt ljubavi a bez žene u paketu, i konzumirati tu drogu. ta neka nihilistička ljubav ili antiljubav me interesuje, tj. kad poprimi bezličnu formu, kao apstraktno slikarstvo... deluje kao žvrljotina, možda i jeste, al' duša treperi....

E super ti ovo...uopste ne sumnjam da si o ovome temeljno razmisljao.
Ali sada iskreno,najiskrenije iz sve snage,priznaj ovom plebsu kad si zadnji put imao kres onako da ti dusa zatreperi.
ne moras kopati po secanju samo onako...zadnji put.Kad?

E super ti ovo...uopste ne sumnjam da si o ovome temeljno razmisljao.
Ali sada iskreno,najiskrenije iz sve snage,priznaj ovom plebsu kad si zadnji put imao kres onako da ti dusa zatreperi.
ne moras kopati po secanju samo onako...zadnji put.Kad?

davno.
nisam ja protiv seksa, sve je to lepo, ali kad si potučen i kad se ne uklapaš u te mejnstrim postavke, počneš razvijati plan B. jednostavno, mora se naći nešto da bude ona šargarepa na štapu koja nas pokreće da idemo dalje ka ništavilu. jeste bizarno raditi na formuli koja ne bi neposredno uključivala druge ljude, ali šta drugo i očekivati od nekog ko je asocijalan.

Kad zene tretiras onako kako treba ( kao stoku) mnogobrojni su benefiti za tebe ali i za njih .Ti ces biti srecan covek bez problema i sve ce u zivotu perfektno da stima a zene ce na vreme da shvate ko su i gde im je mesto pa ce otud i razlozi za njihovu nesrecu biti spreceni.

davno.
nisam ja protiv seksa, sve je to lepo, ali kad si potučen i kad se ne uklapaš u te mejnstrim postavke, počneš razvijati plan B. jednostavno, mora se naći nešto da bude ona šargarepa na štapu koja nas pokreće da idemo dalje ka ništavilu. jeste bizarno raditi na formuli koja ne bi neposredno uključivala druge ljude, ali šta drugo i očekivati od nekog ko je asocijalan.

E vidis,o tome ti govorim...da nesto tucas gledao bi svet drugim ocima.

Back