Zene su sporedna stvar u zivotu

Velika je razlika izmedju toga da su zene sporedna stvar od toga da su ljubav i seks sporedna stvar u zivotu iako ti u ovom slucaju verovatno mislis na istu stvar.

Papucarska razlika rekao bih.:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Inace, to je nesto sto sam dugo pisao na ovom forumu. Da je ljubavisanje samo jedan bonus u zivotu, a ne smisao svega i da ga tako treba shvatiti.

Poslednja izmena:
Sve se od nastanka civilizacije vrti oko novca i moći, a to je u suštini samo prečica da bi se imao bolji izbor žena i lakše dolazilo do njih(između ostalih povlastica),tako da je početna teza jako sumnjiva. Potreba za ženama je za ogromnu većinu pripadnika naše vrste direktno ili indirektno,svesno ili podsvesno, primarni motivacioni faktor u postupcima. Prirodni nagon.

Sve se od nastanka civilizacije vrti oko novca i moći, a to je u suštini samo prečica da bi se imao bolji izbor žena i lakše dolazilo do njih(između ostalih povlastica),tako da je početna teza jako sumnjiva. Potreba za ženama je za ogromnu većinu pripadnika naše vrste direktno ili indirektno,svesno ili podsvesno, primarni motivacioni faktor u postupcima. Prirodni nagon.

skoro sam gledao film ,,Kuduz,, ponovo
al mi sad ostade u glavi opaska onog Salema upucena Beciru koja upravo tako glasi
Lik se zaneo za kurawu koja ima dete a ona ga yebawa sve u 16
na kraju celo selo nayebalo zbog nje,a sve bi bilo drugacije da je tu maksimu uvrstio kao prioritet
covek ima zanat,tu mu je i kafana,ekipa kad mu se prohte moze koju hoce opariti
medjutim,on se utripovao da je ona najbitnija
a upravo onaj lik Alija Boro koju nju cepa sa strane je prihvatio tu maksimu i uziva
OK,da je postena zena pa i da kazes da vredi
medjutim on se utripovao da ispravlja krive drine sa nimfomankom a i rodjeni burazer je naziva kurwom
e ludog coveka,ortak mu lepo kaze a on se vodi nekim primitivnim nagonom i najeebe ko zuti

Nimfomanka,kurwa ili svetica...ništa ne menja u suštini.
Ne možeš izdvojiti ljubav ili požudu prema nekoj konkretnoj ženi koja naravno nekad može biti pogrešna ili loša po tvoje interese, od suštine da si od malih nogu prirodno usmeren da se penješ kroz hijerarhiju da bi zauzeo što bolje pozicije u društvu da bi olakšao sebi put do ...kvalitetnijih žena. Bez obzira šta ko smatra pod tim.

Tako da krilatica o sporednosti ne stoji...možeš je primeniti isključivo "lokalno" na neku konkretnu ženu nikako uopšteno

Nimfomanka,kurwa ili svetica...ništa ne menja u suštini.
Ne možeš izdvojiti ljubav ili požudu prema nekoj konkretnoj ženi koja naravno nekad može biti pogrešna ili loša po tvoje interese, od suštine da si od malih nogu prirodno usmeren da se penješ kroz hijerarhiju da bi zauzeo što bolje pozicije u društvu da bi olakšao sebi put do ...kvalitetnijih žena. Bez obzira šta ko smatra pod tim.

Tako da krilatica o sporednosti ne stoji...možeš je primeniti isključivo "lokalno" na neku konkretnu ženu nikako uopšteno

prijatelju zene se same lepe na te stvari a ako ti jurcas za njima onda si u problemu
i one su jedna od stvari kojima krcis put DO
problem je kad ti to postane primarno a ne onako usput
najbitniji je posao prjatelju pa kafana pa hobiji brate
dal ti razumes da se same lepe na tvoj profesionalni angazman i hobije
ona koja se ne zalepi ni za jedno od tog a ni za kitu samo zbog kite je ona koja bi eventualno mogla biti nesto vise od sporedne stvari
al kako ces to testirati osim ako nisi no name lik i ona ne zna nista o tebi osim da nisi kriminalac i zla osoba
tu dolazimo do termina licnost van preduzetnistva i hobija i kite
svejedno,ako ona skapira da se ti tom krilaticom branis od rospija,svaka cast!

prijatelju zene se same lepe na te stvari a ako ti jurcas za njima onda si u problemu
i one su jedna od stvari kojima krcis put DO
problem je kad ti to postane primarno a ne onako usput
najbitniji je posao prjatelju pa kafana pa hobiji brate
dal ti razumes da se same lepe na tvoj profesionalni angazman i hobije
ona koja se ne zalepi ni za jedno od tog a ni za kitu samo zbog kite je ona koja bi eventualno mogla biti nesto vise od sporedne stvari
al kako ces to testirati osim ako nisi no name lik i ona ne zna nista o tebi osim da nisi kriminalac i zla osoba
tu dolazimo do termina licnost van preduzetnistva i hobija i kite
svejedno,ako ona skapira da se ti tom krilaticom branis od rospija,svaka cast!

Ništa ti ne kapiraš...opet postavljaš stvari krajnje lokalno i banalno. Izgleda da sam precenio kapacitete naizgled "dublje" teme :lol:

Idemo dalje...

"U osnovi svega je libido!" S. Frojd

Sa ovom maksimom necete imati vecih problema u zivotu
Samo je treba usvojiti na vreme!

Ovo je takva glupost,da ces sa Vrelom Cicom morati na penale odlucivati ko je veci tulipan od vas dvoje.
Postojanje jednog muskarca bi bio apsurd bez zene.Muskarac nebi bio to sto jeste da nema zena.
Zena stoji na svim kapijama ovog sveta u ovom li onom obliku.
Jedino nije potrebna guzicarima i likovima sa zescim kompleksom ali to je vec stvar medicine.
Pogledaj svet oko sebe...gde se god okrenes i pogledas iz svoje bolesnicke postelje,videces neki simbol zene.
Zelim ti brz oporavak..​cave man

Ovo je takva glupost,da ces sa Vrelom Cicom morati na penale odlucivati ko je veci tulipan od vas dvoje.
Postojanje jednog muskarca bi bio apsurd bez zene.Muskarac nebi bio to sto jeste da nema zena.
Zena stoji na svim kapijama ovog sveta u ovom li onom obliku.
Jedino nije potrebna guzicarima i likovima sa zescim kompleksom ali to je vec stvar medicine.
Pogledaj svet oko sebe...gde se god okrenes i pogledas iz svoje bolesnicke postelje,videces neki simbol zene.
Zelim ti brz oporavak..​cave man

Hahaha,zena svoju ulogu pocinje i zavrsava sa oplodnjom a drugu sporednu ulogu igra kao animir za muskarce tokom zivota,sve ostalo su puste zelje nekoga ko projektuje zene kroz cerku ili sestru :cool:

- - - - - - - - - -

Lele štagar se gejefštine namnožilo po forumu.........:hahaha:

Majka, sestra, ćerka, supružnica

Žena je bre čovekov najbolji prijatelj.

Pas je covekov najbolji prijatelj a zena neprijatelj koju mora da trpi zbog potomstva,mislim ne mora al je glup :cool:

Dok muškarci love žene lože vatru i uzgajaju decu.
Pas je životinja i refleksno izvršava komande.

Žena te bre odgajila od tri ipo kile mesa do ovoga što si posto sad.

Nije zena,vec otac i majka, i nisu me odgajili sto me vole nego samo zbog sebe,kao i tebe uostalom :cool:

- - - - - - - - - -

Debilna teza kako se zeni duguje nesto sto je majka,prvo majka je zbog sebe i svojih prirodnih potreba,kao drugo to im je duznos'. :cool:

To da su žene sporedna stvar u životu može da misli neko ko baš nema puno mozga
neko ko nema ni kuće ni kućišta i oni koji su patološki ženomrsci .
E sad ti ženomrsci su mi intrigantni jer im je zajedničko da se izjašnjavaju da mrze pede.re
a nešto mi tu sumnjivo .Moje objašnjenje je da se tu radi o latentnim homoseksualcima
koji mrze tu sklonost kod sebe .

Ženske su prolazna stvar u životu, ali je ljubav i žena trajna.

(dobro, ovaj 3x srećni dobitnik i naš kolega B. se ne računa)

Inače je priča o alfizmu sranje..ko se još time zamlaćuje, ne budite šonje.. ( :

- - - - - - - - - -

Lele štagar se gejefštine namnožilo po forumu.........:hahaha:

Majka, sestra, ćerka, supružnica

Žena je bre čovekov najbolji prijatelj.

Nije nego pas ( : Žena je sapAtnik.

Back