- Poruka
- 388.928
Koje su to razlike i sličnosti između žena i muškaraca, osim u polu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muškarci imaju jedan + zato što nisu brbljivi, ako izuzmemo izuzetke koji jesu brbljivi, a takvi su smor.Koje su to razlike i sličnosti između žena i muškaraca, osim u polu...
Pa mislim da knjiga ubada dosta toga. Osim onoga gde je napisao da muskarac daje a zena uzima. To mi se nikako ne svidja.
Ni meni se nesvidja.
Mislim da je najveca razlika u danasnje vreme sto muskarci se i dalje drze tradicionalnog odnosa izmedju muskarca i zene, dok zene su po tom pitanju znatno napreodvale.
Muskarci su estetski daleko lepsi nego zene, 30% su inetligentniji u proseku i nemaju menstruaciju.
Da, jesu napredovale su, rade u rudnicima, odvazno prilaze momcima i ne vole da im se placaju pica.
Pa upravu si. Mnoge odvazno prilaze momcima, takodje mnoge od njih ne ocekuju da im momak placa pice. Moguce da bih bilo i u rudnicima, nazalost nema rudnika na svim mestima u svetu.
Pa upravu si. Mnoge odvazno prilaze momcima, takodje mnoge od njih ne ocekuju da im momak placa pice. Moguce da bih bilo i u rudnicima, nazalost nema rudnika na svim mestima u svetu.
to možda gore kod vas..ovde su tradicionalnije da tako kažem
Da, ovaj.. pun ih je forum.
Ni meni se nesvidja.
Mislim da je najveca razlika u danasnje vreme sto muskarci se i dalje drze tradicionalnog odnosa izmedju muskarca i zene, dok zene su po tom pitanju znatno napreodvale.
Pa nisu, samo sto vi to ne primecujete...zene su mnogo vise napredovale u svakom pogledu od muskaraca.
Pre pedeset godina, ako uzmemo tu granicu naprimer, skoro da nije bilo zena vozaca...danas je malo cudno ako zena nema vozacku dozvolu a neke odnjih imaju automobil samo za sebe(toga ima i u Srbiji, videla sam)...