Zak
Iskusan
- Poruka
- 6.408
Da, to je tacno za plast sena. Jedna varnica i bukne...Žena se može zamisliti u fizičkom i duhovnom obliku, poput plasta sena.
A njena suština je igla, u plastu sena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, to je tacno za plast sena. Jedna varnica i bukne...Žena se može zamisliti u fizičkom i duhovnom obliku, poput plasta sena.
A njena suština je igla, u plastu sena.
Da je luda u pozitivnom smislunajvise me zabrinuo onaj sto joj rece gde si strujo.kezio se ko arapin,odma sam ga zamrzeo.
sta znaci taj nadimak,struja?
Znaci jedan jedan neresenoNemoj bre da mi se sekiras, smrsaces... aj sad, ti si bambao kumicu dok je ona bila na seminaru...
Eto ....![]()
A kakva je bila politika direktora to je bitnopa da,volela je ona to da nosi dok nije dala otkaz,jer kaze da je to bila markrtinska politika preduzeca
evo,vec sam pisao da mi je verenica isla jesenas sa firmu na seminar u soko banju.sad odemo zajedno tamo,u isti hotel jer sam ja hteo da idemo bas tamo,i svi joj se javljaju i smeskaju.
jel se ona tamo pokazala kao dobra zena,ili je napravila neku bedu cim je upoznase svi za 7 dana?
samo iskreni odgovori i bez pod,jebavke molim.
pa jeste,vi me ubediste da budem savremen i emancipovan,i vidi sad sta ispadnasigurno je bila jedina žena na tom seminaru...pošto drugi muškarci sigurno nisu bili ludi da dozvole svojim lepšim polovinama da idu na taj poslovni put...![]()
samo da opet sretnem onog sto me isprovociro,da mu zalepim jednu pa cu da se smirim.ima da sredim da idem na teren u soko banju samo zbog njega
ma taj osmeh je bio nekako kvaran,kao kad ja pogledam recimo njenu kumu ili sestru.zato brinem
i ti brate kambodza me zezas,preso si na stranu ove lune koja samo podjebavke ima sa mene.
ma ce dobije on bumerang ako je bio jedini.ako ih je bilo vise,mogu da dobiju po pivo a ona momentalni raskid
ja se spremam da zapocnem sa projekat muski protiv feninistinja,i da ti kazem i tebe planiram za taj projekat.bice
mi ce se pripremimo za odlucujucu borbu,ja i sale vec vrsimo pripreme.
idem da jedem,sa pun stomak bolje razmisljam
ali ulenjices se za borbu.....i za ex, a znas da jedino sto zenu drzi u kuci i mirne ribice je odlican i ucestao ex....znaci, brale, lati se exa i neces imati razloga za ljubomoru......