zene sta vas nervira kod zena???

:D
mene izludjuje kad udjem u prodavnicu a ona mi kaze srce pa ovo ti lepos toji,sreco,draga,u na draga mi se dize kosa:)nemam ja nista protiv prodaje i laganje prilikom iste tojoj je posao al brate kad krene da mi tepa grrrrrrrr:)XDocu da ubijem nekog...

Meni u ovom slučaju to tepanje ne smeta, nego to što ja vidim da mi to nešto užasno stoji, a ona me i dalje ubeđuje da mi je super. :confused: Msm ali ženo, nisam slepa, vidim na šta ličim u tome. :D

Zaljenje i trazenje vecite podrske za svaki svoj postupak.

Tu mi je vrhunac bio Konjski sampon. Lajtmotiv. Jedna provali da je nesto dobro i vecina za njom krene bez da stavi prst na celo...ako i kazes ljudiiiii, ovo je sredstvo za pranje konja ti si najgori covek na svetu i odmah su u defanzivi koja postaje ofanziva jer se osecaju licno napadnute...elem, Konjski sampon je zaista namenjen pranju konja a nase zene su masovno prale njime rodjenu kosu jer je neka tamo, niko ne zna koja, odvalila da se zove Konjski jer kosa postaje poput grive. Zauvek ce mi taj sampon ostati simbol zenske potrebe da se radi ono sto i druge oko tebe rade, kada rade, kako rade...

На пример, данас купујем тиквице и сад породична тезга, што би се рекло, онако у Г, имају и трешње и ја меркам трешње, а она узми трешње, слатке као мед, а нису неке...види се лепо да нису, е, то ме нервира, кад ја видим да није, а она ми представља нешто као да јесте. Није то вештина трговине, то је - продајем ти лоше трешње као добре. Е, па не може. То је била зен прича, значи, има дубље и шире значење лол

mene izludjuje kad udjem u prodavnicu a ona mi kaze srce pa ovo ti lepos toji,sreco,draga,u na draga mi se dize kosa:)nemam ja nista protiv prodaje i laganje prilikom iste tojoj je posao al brate kad krene da mi tepa grrrrrrrr:)XDocu da ubijem nekog...

licno mi nista ne smeta ali mi neke stvari deluju kao los kalem.
malo mi cudno da te najednom pocnu oslovljavati sa "draga", a tek se upoznali...nista mi nije bilo jasno.

ili ono recimo, sve ti zenske govore "ljubim te jako" po netu, na tel. a kad ih vidis uzivo hladne kao ledare...
reci su nam postale toliko iz-emocionalizovano teske da vec i u trenu vidis da tu nesto ne stima

I ako ima decu onda je domacica majka
ako nema decu onda je samoziva I sebicna
ako ima sala I celulit, nedajboze ispucale pete onda je glibulja
ako nema sala.i celulit I ispucale.pete onda je narcis, samo.brine o.izgledu
ako je udata muz je vara
ako nije jadna I sirota niko je nece

I tako dalje I tako blize... :aha:

Kad u radnji skoče na mene i kazu jel vam treba pomoc, pa mi duvaju za vrat:evil:

Mene u liliju kad zakoče kažem
Treba pomoć! Imate li iskustva sa analnim lubrikantima?
:eek:
E pa ja imam! Stoga mi ne treba pomoć!
Treba mi da bez smaranja u roku od 2 minuta
kupim precenjenu bočicu durex playa od 150ml
za jebenih 900 kinti!

Mislim, ne kažem.
Ali tako želiiim!

- - - - - - - - - -

mene nervira što nijedan muškarac
neće tako uslužno i ulizički da priskoči
sa tim dragi i da te opipa kako ti nešto stoji!
diskriminacija!
:rtfm:

kod zena me u osnovi nervira kad svoju zenstvenost maximizuju ili minimalizuju do krajnosti
to je glupo, smesno i jadno
a, od ostalih stvari me nervira sve ono sto me nervira i kod muskaraca-najvise glupost udruzena sa bezobrazlukom, tu kombinaciju ne podnosim kod ljudi

Kod zena me nervira usporenost, ono kada su ko skuvane, zaboravnost, kada ne vode racuna o higijeni, masna kosa, kod vecine zena nezainteresovanost za bilo sta van njihovog malog staklenog zvona (da se edukuju o necem novom, drugacijem), kod nekih opsednutost brakom i muskarcima... ma vecina zena su mi dosadne.

Back