Zene sta vam ukazuje na mogucnost da se zalubite

• Začetnik teme Začetnik teme hejti
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zene se udaju zbog sigurnosti, zato traze stabilnog, pouzdanog coveka, bez nekih specijalnih prohteva, sto kazes nekog koji nije sklon akrobacijama, a strast i inspiraciju ce im pruziti ljubavnici, i naravno svu neophodnu akrobatiku. :)
Tja, žene se udaju zbog ljubavi, kada pronađu stabilnog, pouzdanog i akrobatu u jednoj osobi.
Mislim, ima i takvih žena, a ima i takvih muškaraca :)

Tja, žene se udaju zbog ljubavi, kada pronađu stabilnog, pouzdanog i akrobatu u jednoj osobi.
Mislim, ima i takvih žena, a ima i takvih muškaraca :)

Svakako da ima i takvih ljudi i takvih motiva, to je ono sto bi bilo idealno, nekima u pocetku i bude kao u bajci, ali vremenom se to sve lagano menja, trajne kategorije kao sto su stabilnost i pouzdanost ne mogu da budu zamena za neke druge pokretacke niti, ne mogu da obezbede neophodnu punocu zivota, nije to dovoljno da bi zena bila u potpunosti zadovoljna.

Zaljubljivanje nije stvar narudžbine. Biće da je ona neka interakcija koju ne planiramo, ali možemo da je vremenom racionalizujemo jer ona nije zamena za ljubav. A ljubav nema alternativu. Ako je bračni par prošao zajedničkim naporom kroz životna iskušenja deleći dobro i zlo, onda među njima ostaje ljubav, nekad bleda, nekad jaka, ali u suštini dragocena.

Svakako da ima i takvih ljudi i takvih motiva, to je ono sto bi bilo idealno, nekima u pocetku i bude kao u bajci, ali vremenom se to sve lagano menja, trajne kategorije kao sto su stabilnost i pouzdanost ne mogu da budu zamena za neke druge pokretacke niti, ne mogu da obezbede neophodnu punocu zivota, nije to dovoljno da bi zena bila u potpunosti zadovoljna.
Pa, s obzirom da sam ja jedan savršen 3 in 1 proizvod sa raznim pokretačkim nitima (trep trep) :malav:, pretpostavka je da postoji još sličnih 3 in 1 muškog pola.
Ako bi se pojedine niti između nas istrošile, mi tako višedimenzionalno pokretačko nastrojeni (trep trep) bismo uspeli da pronađemo nove niti, u skladu sa novim životnim okolnostima.

Ovo, naravno, nije bila samopromocija :malav:

• Podržavam
Reactions: Em.
Pa, s obzirom da sam ja jedan savršen 3 in 1 proizvod sa raznim pokretačkim nitima (trep trep) :malav:, pretpostavka je da postoji još sličnih 3 in 1 muškog pola.
Ako bi se pojedine niti između nas istrošile, mi tako višedimenzionalno pokretačko nastrojeni (trep trep) bismo uspeli da pronađemo nove niti, u skladu sa novim životnim okolnostima.

Ovo, naravno, nije bila samopromocija :malav:
:lol: :ok:

Da, samo sto je sustina u tome da pored takve visedimenzionalne zene, koja funkcionise kao savrseno 3 u 1 bice, postoji jos mnostvo zena cije bi kapacitete mogao da pozeli njen izabranik, pa makar se ti njihovi kapaciteti svodili na obicno 1 u 1. Nema garancija, nazalost.

:lol: :ok:

Da, samo sto je sustina u tome da pored takve visedimenzionalne zene, koja funkcionise kao savrseno 3 u 1 bice, postoji jos mnostvo zena cije bi kapacitete mogao da pozeli njen izabranik, pa makar se ti njihovi kapaciteti svodili na obicno 1 u 1. Nema garancija, nazalost.
Nema garancija ni za šta, slažem se.
Ali je lepo verovati i nužno je zajednički se truditi - bez toga je loš kraj više nego izvestan.

(ovo je sad bilo ozbiljno, što ne znači da je ono prethodno bilo sasvim neozbiljno :) )

Nemam zivac da citiram sve ove nedokazanosti
prosto je
ako zena ne udje nevina u brak ona u svojoj sustini moze da funkcionise sa muskarcem broja > 1 , iz razloga sto je davala pre muza jel da
e pa za nju je muz jos jedan frajer u nizu ,samo ona nije toga svesna, a kako i moze jel da
iz razloga sto muskarca filtrira kroz svoj ukus zelju inspiraciju i sve ono ostalo sto je podlezno promeni
takav dragi gosce ne moze predstavljati vasega suprugica

ja sam zaljubljena u nekolicinu muskaraca celog zivota...e sad nije to bas ta ljubav..vec neki odnos na granici muvanja, koji se tako odrzava godinama...a ni sa jednim od njih nisam bila...i kad se opet budem udala, ako se ikad udam, bicu i dalje zaljubljena u njih, mozda u medjuvremenu upoznam jos ponekog...mene zaljubljenost prosla samo prema muskarcima s kojima sam bila...tako da...moj bivsi muz je ipak uvek pokazivao averziju, cak i bes prema tim nekim muskarcima...ne znam sto..oni meni nisu nista. :P

ljubav izvetri pos maks dve godine

'nači sad će i kod nas da pobegne, kroz prozor. :sad2:

Njah, brak je za mene nešto malo ozbiljnije. Veze su veze, brak je.. Pa, brak. :lol:
Kako da se ja zaljubim kad se ne srećem sa ljudima (osim sa prijateljima, ali njih u startu otpišem ili dopišem, u ovom slučaju ovo prvo, u braku sam).
I tako, lep danas danas biće..

ja sam zaljubljena u nekolicinu muskaraca celog zivota...e sad nije to bas ta ljubav..vec neki odnos na granici muvanja, koji se tako odrzava godinama...a ni sa jednim od njih nisam bila...i kad se opet budem udala, ako se ikad udam, bicu i dalje zaljubljena u njih, mozda u medjuvremenu upoznam jos ponekog...mene zaljubljenost prosla samo prema muskarcima s kojima sam bila...tako da...moj bivsi muz je ipak uvek pokazivao averziju, cak i bes prema tim nekim muskarcima...ne znam sto..oni meni nisu nista. :P
Свиђа ми се ово.
Неке вредности и приоритети не бледе.

Back