Zene, sta mislite o muskarcima koji nose one torbice preko ramena?

Poruka
19.456
.Takozavane toplomerke .Ja to ne bih nosio pa makar me streljali.

343257.jpg

Ja imam onu za oko stomaka, mada i ove mogu da budu korisne, ne gledam na to nesto kao zensko, nego eto, milijardu puta mi ispadne telefon iz dzepa koliko sma ga puta zagubio. Ovako novac, dokumenta, telefon, puna kapa.
To su takozvane "Pederuse"/I ja sa nekad pricao da je nikad ne bi nosio,ali odkako se krecem na stakama,ne mogu bez nje.Zato se nikad covek ne treba zaricati,da nesto nece ili oce uraditi.

Бре, ја нашао на бувљаку пре пар година ону кожну, официрску, веома квалитетну и онако баш кул, ја обожавам те такве ретро ствари, а иначе је торбица била намењена ЈНА официрима, па после продата у гомили за мале паре. Дао 500 динара за њу, а нове кожне, мушке торбице сличног дизајна коштају по 5000 данас и могу ти рећи да ми ова служи само тако. Не волим такве као на тој слици коју си поставио, због материјала и дизајна, али генерално торбица ја ок и много је практичније, што кажу овде, носити све личне ствари тако, него по џеповима. Да не говорим о препоруци да се телефон носи по торбама и ранчевима, а никако по џеповима панталона и сакоа, кошуља.

Ja imam onu za oko stomaka, .

jel ti pokazuju karte kad udjes u bus? :mrgreen:

sorry ali nisma mogao da odolim :)

- - - - - - - - - -

...meni to nije ruzno, naprotiv, normalnije mi je da muski nose to nego da im novcanici i kljucevi, cigare upaljac i jos kojesta vire iz dzepova...

ili jos gore da nose stvari u kesi :)

ja imam gomilu torbica raznih velicina u zavisnosti sta nosim..jako prakticno.

Sine bre, tu mi staje: upaljač, lampica, džepni nožić, beležnica, olovki par, naočari za sunce, nešto novca, papirne maramice, žvake, ključevi, fleška, punjač za mobi, blic žena, itd.
Ne možeš sve to da natrapaš po novčaniku, sinjor!
Plus, stalno imaš osećaj da si važan. Kada zastanem po ulici da zapisujem nešto, jer imam tu naviku, koristim radije beležnice fizičke no pametnouredjajne, ljudi me zastrašeno posmatraju, i onda, kada ih uhvatim, ošinem jedan mrki, ozbiljni, poslovni pogled, nikuda zapravo, zahvatajući ih nemarno, i odmah im se ubrza bilo, i ubrzaju korak. Navikli ljudi da u današnje vreme zapisuju samo državni radnici, murkani, komunalci, parkingmani itd. A ja crtam mačeve.
I osetim se važno.

.Takozavane toplomerke .Ja to ne bih nosio pa makar me streljali.

343257.jpg

Misliš da je to ekskluzivno savremena izmišljotina? Nije. :)

Naši preci su nosili preteču te torbice, tzv naprtnjaču. Doduše, tu nisu bili novčanik, ključevi,tablet,mob, tik-tak ili šta već, nego parče proje, režanj slanine, glavica luka i sve što bi putniku moglo zatrebati . Oni nisu mislili da time gube na muškosti :)

nosnja_010.jpg

Sine bre, tu mi staje: upaljač, lampica, džepni nožić, beležnica, olovki par, naočari za sunce, nešto novca, papirne maramice, žvake, ključevi, fleška, punjač za mobi, blic žena, itd.
Plus, stalno imaš osećaj da si važan. Kada zastanem po ulici da zapisujem nešto, jer imam tu naviku, koristim radije beležnice fizičke no pametnouredjajne, ljudi me zastrašeno posmatraju, i onda, kada ih uhvatim, ošinem jedan mrki, ozbiljni, poslovni pogled, nikuda zapravo, zahvatajući ih nemarno, i odmah im se ubrza bilo, i ubrzaju korak. Navikli ljudi da u današnje vreme zapisuju samo državni radnici, murkani, komunalci, parkingmani itd. A ja crtam mačeve.
I osetim se važno.

bolje uzmi ranac lol

I osetim se važno.

Blic zena :mrgreen:

Kad mi možemo nositi sve ove torbe, torbice i ostale gluposti (u dnevnoj varijanti mogu biti teške i preko 5 kg) na ramenu ili ruci, valjda i oni mogu malo da kače na svoje rame. A bolje i to nego da guraju po džepovima sve što nose, a još gore je kad ne ponesu ništa ili utrpaju u ženinu tašnu, pa ona još više tegli ... sve na štiklama i sa smeškom, pod punom ratnom opremom, tj. šminkom, frizurom i nakitom.
:D
neka vide kako je nama :)

Kad mi možemo nositi sve ove torbe, torbice i ostale gluposti (u dnevnoj varijanti mogu biti teške i preko 5 kg) na ramenu ili ruci, :)

e to mi je oduvek bila misterija..sta to trpate pa je tako tesko :)
u moje torbice trpam ono sta mi je potrebno u tom trenutku kad izlazim iz stana (ukljucujuci i specificne stvari koje mi trebaju da tad ponesem) i nikad nije teska :)

Kad mi možemo nositi sve ove torbe, torbice i ostale gluposti (u dnevnoj varijanti mogu biti teške i preko 5 kg) na ramenu ili ruci, valjda i oni mogu malo da kače na svoje rame. A bolje i to nego da guraju po džepovima sve što nose, a još gore je kad ne ponesu ništa ili utrpaju u ženinu tašnu, pa ona još više tegli ... sve na štiklama i sa smeškom, pod punom ratnom opremom, tj. šminkom, frizurom i nakitom.
neka vide kako je nama :)

da dodam da su vam torbe kao Bermudski Trougao, stvari nestaju u njoj ...i nikad nije u njoj to nesto sto vam treba :D

da dodam da su vam torbe kao Bermudski Trougao, stvari nestaju u njoj ...i nikad nije u njoj to nesto sto vam treba :D

Mobilni, novčanik za stalnu upotrebu (pare koje mogu da trošim bez razmišljanja), novčanik za povremenu upotrebu (dobro razmislim kako trošim sadržaj iz njega, često ovde stavim i kartice - za svaki slučaj), vlažne maramice (obične i za lice), suve maramice (2-3 pakovanja), dezodorans, neseser (karmin, sjaj, olovke 3-4, rumenilo, bronzer, korektor, maskara, puder, senke, zarezač za olovke, krema za lice, krema za ruke, krema za nokte, lakovi za nokte, korektor za nokte, losion protiv UV, parfemi, i još koješta ... nikad se ne zna kad će zatrebati), rokovnik veći i manji, kolekcija olovaka za pisanje, kolekcija ključeva (stan, auto, firma, ostalo), nešto za pojesti na brzinu (čokoladice, bonboni, ...), mala bočica vode, sunčane naočare, poneka marama, kišobran (onaj mali što stane u torbu), obične naočare, tablet, vizit-karte, češalj, četka, dokumenti ... i ako se nađe mesta set garderobe koja zauzima malo mesta a može ponekad zatrebati (helanke, tunika, baletanke) ...
Kao što možete zaključiti, najveći deo sadržaja je bespotrebno vući.
Odnedavno sam uvela veliku torbu sa svim tim glupostima - nju držim u autu, a pored nje ponesem i malu torbicu za mobilni, novčanik i ključeve. Ali i ta mala torbica se, kako koju sledeću kupim, postepeno povećava :D

Jednom sam zavirila u torbu mog kolege na poslu. Tu su rokovnik, novčanik, olovke, mobilni, tablet, maramice razne, dezodorans, ključevi, razne naočare, futrola sa vizit-kartama, češalj, dokumenti. Nije preterano kao kod mene, ali ipak i on mora nositi nekakvu torbu, bar na posao.

Poslednja izmena:

Back