snoshaj efendija
Elita
- Poruka
- 19.456
.Takozavane toplomerke .Ja to ne bih nosio pa makar me streljali.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su takozvane "Pederuse"/I ja sa nekad pricao da je nikad ne bi nosio,ali odkako se krecem na stakama,ne mogu bez nje.Zato se nikad covek ne treba zaricati,da nesto nece ili oce uraditi.Ja imam onu za oko stomaka, mada i ove mogu da budu korisne, ne gledam na to nesto kao zensko, nego eto, milijardu puta mi ispadne telefon iz dzepa koliko sma ga puta zagubio. Ovako novac, dokumenta, telefon, puna kapa.
Ja imam onu za oko stomaka, .
...meni to nije ruzno, naprotiv, normalnije mi je da muski nose to nego da im novcanici i kljucevi, cigare upaljac i jos kojesta vire iz dzepova...
jel ti pokazuju karte kad udjes u bus?
sorry ali nisma mogao da odolim
- - - - - - - - - -
ili jos gore da nose stvari u kesi
ja imam gomilu torbica raznih velicina u zavisnosti sta nosim..jako prakticno.
.Takozavane toplomerke .Ja to ne bih nosio pa makar me streljali.
![]()
Sine bre, tu mi staje: upaljač, lampica, džepni nožić, beležnica, olovki par, naočari za sunce, nešto novca, papirne maramice, žvake, ključevi, fleška, punjač za mobi, blic žena, itd.
Ne možeš sve to da natrapaš po novčaniku, sinjor!
Plus, stalno imaš osećaj da si važan. Kada zastanem po ulici da zapisujem nešto, jer imam tu naviku, koristim radije beležnice fizičke no pametnouredjajne, ljudi me zastrašeno posmatraju, i onda, kada ih uhvatim, ošinem jedan mrki, ozbiljni, poslovni pogled, nikuda zapravo, zahvatajući ih nemarno, i odmah im se ubrza bilo, i ubrzaju korak. Navikli ljudi da u današnje vreme zapisuju samo državni radnici, murkani, komunalci, parkingmani itd. A ja crtam mačeve.
I osetim se važno.
Sine bre, tu mi staje: upaljač, lampica, džepni nožić, beležnica, olovki par, naočari za sunce, nešto novca, papirne maramice, žvake, ključevi, fleška, punjač za mobi, blic žena, itd.
Ne možeš sve to da natrapaš po novčaniku, sinjor!
Plus, stalno imaš osećaj da si važan. Kada zastanem po ulici da zapisujem nešto, jer imam tu naviku, koristim radije beležnice fizičke no pametnouredjajne, ljudi me zastrašeno posmatraju, i onda, kada ih uhvatim, ošinem jedan mrki, ozbiljni, poslovni pogled, nikuda zapravo, zahvatajući ih nemarno, i odmah im se ubrza bilo, i ubrzaju korak. Navikli ljudi da u današnje vreme zapisuju samo državni radnici, murkani, komunalci, parkingmani itd. A ja crtam mačeve.
I osetim se važno.
Kad mi možemo nositi sve ove torbe, torbice i ostale gluposti (u dnevnoj varijanti mogu biti teške i preko 5 kg) na ramenu ili ruci,![]()
Kad mi možemo nositi sve ove torbe, torbice i ostale gluposti (u dnevnoj varijanti mogu biti teške i preko 5 kg) na ramenu ili ruci, valjda i oni mogu malo da kače na svoje rame. A bolje i to nego da guraju po džepovima sve što nose, a još gore je kad ne ponesu ništa ili utrpaju u ženinu tašnu, pa ona još više tegli ... sve na štiklama i sa smeškom, pod punom ratnom opremom, tj. šminkom, frizurom i nakitom.
neka vide kako je nama![]()
da dodam da su vam torbe kao Bermudski Trougao, stvari nestaju u njoj ...i nikad nije u njoj to nesto sto vam treba![]()