- Poruka
- 15.014
je l te to amfibija klistirala 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
CaLiMeRo:Koga ja licno poznajem da je odrastao sa macehom ili ocuhom, a da je pritom imao dobar odnos sa njim (njom) i da je normalno na to gledao?
Bogami, nikoga. (sest osoba iz bliskog okruzenja su bili u takvim situacijama u ulozi dece, i jos nekoliko njih koje nedovoljno poznajem.. Razvodi su nastupili u perodu 9-13 godine, u jednom slucaju se radilo o smrti oca, i u jednom o razvodu kada je dete imalo godinu dana...)
Tako i ja otprilike mislim... ALi i za one mladje je vazilo isto "pravilo"... nema veze, samo sam primetila.S_K_V_O:meni je logično da je lakše ostvariti bliskost i doživeti očuha ili maćehu kao roditelja kada se to desi u ranijem starosnom dobu...nego recimo u dobu adolescencije kada su deca u sukobu sa celim svetom... ne znam, to mi je palo na pamet kao objašnjenje koje bi moglo da bude logično...
sevilja:Sta biste uradile da vas suprug ostavi ,jer se zaljubio u drugu?Imate sa njim dvoje dece od 7 i 10 godina....da li pokusati vezu sa nekim ili se potpuno posvetiti deci,bar dok ne stasaju?
Kako prevazici sve to?Pri tome ,on je diiivan otac i nikako ne zapostavlja svoju decu!
Apsolutno se slažem sa HARMONY, i mislim da je to jedino pravo rešenje.Samo budi jaka i biće sve OK!Harmony:Pozli mi kad procitam ovako nesto
To su vec velika deca i oni su u soku. Mozda da se prvo posvetis samo njima i sebi, pa kad se stabilizujete onda da udjes u neku vezu. Ovako bi bili sokirani, posle porodicne kombinacije mama+tata odmah tata+tatina devojka+mama+mamin decko, a sve to u groznoj atmosferi...
Probaj prvo da se saberes. Posle toliko godina tokom kojih si bila deo tog para, potrebno je vreme da sebe ponovo definises. Ne verujem da ti u tome moze pomoci neka veza tek radi reda.
Zelim ti snage da ovo prevazidjes, kao i srecu u ljubavi i zivotu uopste. Saljem ti mnogo mnogo pozitivne energije.
Drzi se!![]()