gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Kad čujete za muskarca potrčka sta vam prvo padne na pamet ?
Ja sam strasno alergična na takve tipove
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zapitam se da li je ista definicija potrčka za muškarca i ženu ili se po običaju radi o dvostrukim standardima.Kad čujete za muskarca potrčka sta vam prvo padne na pamet ?
Zapitam se da li je ista definicija potrčka za muškarca i ženu ili se po običaju radi o dvostrukim standardima.
Potrčko =def. (BiH) gura se ko košulja u shupak
Dakle oni u stvari nemaju svoje mišljenje ili ako ga imaju brzo odustanu od istog i trče ka čoporu da bi glavnom vodji tog copora donijeli informacije o drugima ....Možete ih naći na poslovnom terenu ali isto tako u privatnom životu
Ali se i dalje pitam u čemu je razlika između muškog i ženskog potrčka?Potrčko =def. (BiH) gura se ko košulja u shupak
Dakle oni u stvari nemaju svoje mišljenje ili ako ga imaju brzo odustanu od istog i trče ka čoporu da bi glavnom vodji tog copora donijeli informacije o drugima ....Možete ih naći na poslovnom terenu ali isto tako u privatnom životu
Zbunila si se. Ti misliš na poltrona.
Ali se i dalje pitam u čemu je razlika između muškog i ženskog potrčka?
Ali se i dalje pitam u čemu je razlika između muškog i ženskog potrčka?
To sam htela da mi ona kaže, ali se nevešto otima.Paranenormalna implicitno nagoveštava da je žena-poltron (ili potrčko, kakovamdrago) prirodno stanje, ili barem dovoljno često da bi se smatralo uobičajenim; dok sa muške strane predstavlja fenomen čija odvratnost, atipičnost i bizarnost zaslužuju da se o njemu javno raspravlja.
A sad mi dozvolite da se povučem dok izdajnicu posipate katranom i perjem.
Potrčko =def. (BiH) gura se ko košulja u shupak
Temu prebaciti na pdf Muskarci!
diskriminacija!lok!Kad čujete za muskarca potrčka sta vam prvo padne na pamet ?
diskriminacija!lok!
a sto je sajze
Nemoj obraćati pažnju ..on se tako upiše u knjigu gostiju![]()