Зоки Legenda Poruka 51.694 17.01.2014. u 18:47 - zene sa foruma me izbegavaju zbog moje enormne crnacke... #1 ..ne inteligencije ili neam pojma cega, nego zbog kurchekanje! da li je to istina ili je to moj odbrambeni sistem?
..ne inteligencije ili neam pojma cega, nego zbog kurchekanje! da li je to istina ili je to moj odbrambeni sistem?
gost 189815 Iskusan Poruka 5.826 17.01.2014. u 18:52 - zene sa foruma me izbegavaju zbog moje enormne crnacke... #2 hebim: ..ne inteligencije ili neam pojma cega, nego zbog kurchekanje! da li je to istina ili je to moj odbrambeni sistem? Kliknite za proširenje... plase te se jer te nema u mraku..XD
hebim: ..ne inteligencije ili neam pojma cega, nego zbog kurchekanje! da li je to istina ili je to moj odbrambeni sistem? Kliknite za proširenje... plase te se jer te nema u mraku..XD
G gost 346714 Veoma poznat Poruka 14.726 17.01.2014. u 19:21 - zene sa foruma me izbegavaju zbog moje enormne crnacke... #3 Ja sam mislio da na redstaru (ovo je činjenica, a i ja sam stvarno Zvezdaš) ima svakakvih likova, kad ono buć- i ovde
Ja sam mislio da na redstaru (ovo je činjenica, a i ja sam stvarno Zvezdaš) ima svakakvih likova, kad ono buć- i ovde
Зоки Legenda Poruka 51.694 17.01.2014. u 19:23 - zene sa foruma me izbegavaju zbog moje enormne crnacke... #4 desi bre vaske idupich
Kamael Buduća legenda Poruka 40.857 17.01.2014. u 19:43 - zene sa foruma me izbegavaju zbog moje enormne crnacke... #5 sta je da je crnacko, mozda jednostavno ne vole obojeno nisu stekle naviku jer se do sada sa crnim nisu susretale, u pocetku sam strah je normalan od svega nepoznatog
sta je da je crnacko, mozda jednostavno ne vole obojeno nisu stekle naviku jer se do sada sa crnim nisu susretale, u pocetku sam strah je normalan od svega nepoznatog
G gost 223714 Buduća legenda Poruka 27.559 17.01.2014. u 19:49 - zene sa foruma me izbegavaju zbog moje enormne crnacke... #6 hebim: ..ne inteligencije ili neam pojma cega, nego zbog kurchekanje! da li je to istina ili je to moj odbrambeni sistem? Kliknite za proširenje... ko bre tebe d'izbegne )) najurim ih sve , odbrambeno i sisitematichno
hebim: ..ne inteligencije ili neam pojma cega, nego zbog kurchekanje! da li je to istina ili je to moj odbrambeni sistem? Kliknite za proširenje... ko bre tebe d'izbegne )) najurim ih sve , odbrambeno i sisitematichno
Stevcina zabica Stara legenda VIP Poruka 98.635 17.01.2014. u 20:03 - zene sa foruma me izbegavaju zbog moje enormne crnacke... #7 hebim: ..ne inteligencije ili neam pojma cega, nego zbog kurchekanje! da li je to istina ili je to moj odbrambeni sistem? Kliknite za proširenje... tebe zene voooole, zato ide lock jer izmisljas
hebim: ..ne inteligencije ili neam pojma cega, nego zbog kurchekanje! da li je to istina ili je to moj odbrambeni sistem? Kliknite za proširenje... tebe zene voooole, zato ide lock jer izmisljas