Zene sa Dedinja - Prva TV

• Začetnik teme Začetnik teme fes
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Slučajno poslepodne danas prebacujući kanale nabasam na seriju,valda repriza,mislim bljuvotine ,raskoši ,pa se priupitah i konstatovah,baš smo to mi.Iz krajnosti u krajnost,,,Jovanovićevi na Pinku,pa žene sa Dedinja na Prvoj,ajme .:klap:

Gluma je dobra. Scenario ne znam tek je druga ep. Posle hiljadu i jedne reprize svega ovo je pravo osvezenje.

Dragan Micanovic fenomenalan kao i obicno :super:

Muzika je sprdnja sa trenutno modernim pop glupostima.

Serija k'o serija pa i kod amera milion tresherica pa nesto dobro.

Iznenadilo me je koliko lepih glumica imamo posto su Boba Micalovic i Kalina toliko forsirane da sam stekla utisak da samo one postoje.

pa prosto moram prokomentarisati, nešto o čemu se pričalo 2godine, a ne valja ni za šta.Još jednom ponavljam vidi se da je dosta uloženo jer je kvalitet slike kao iz hollywooda, al zato sve ostalo...nije mi jasno kad već kazu da je toliko uloženo što nisu onda napravili temu i nasli glumce koji mogu tako nesto da odglume.

Serija je takva da će se nekome dopasti i taj neko će je rado gledati, ali će naići i na one kojima se neće svideti.
Tako je sa mnogo stvari u životu.Sa filmovima, knjigama, muzikom, sa raznim drugim elementima življenja.
Ovde smo da pričamo o seriji. O tome šta nam se sviđa, koje su nam zamerke.
Svako je dobrodošao da da svoj komentar, ali naravno u skladu sa primernim ponašanjem.
Ovde smo da uživamo. :)

Back