Zene retko promase

Ima neka poslovica(ne znam kako tacno ide), al' je u fazonu:"Kako osoba jede, tako se i sexa...."

Kakav na jelu - takav na delu :)

Od objektivne procene jebachkog umecja zhenama odvlache pazhnju sitnice kao $to su debljina novchanika, model kolica, nekretenine, facata, visina, slatkorechivost etc.. itd..

Istina. Mada, sve to moze da se skloni na stranu (za trenutak) i da se fokusiramo na ono pitanje iz topika.

Procene nikad ne mogu biti sigurnost za akciju, ali oseti se kad iz muskarca izbijaju testosteroni, oseti se energija...sad malo lupam, oprosteno na 40 stepeni, ali ima tu nesto...

Ne lupash, istina je. Najpre se oseti, pa onda malo razgovora i tachno mozesh da znash na chemu si.

Ja mislim da je pitanje potpuno besmisleno! Svaki mlad i zdrav čovek morao bi da bude u top formi. Međutim, Naravno, da bi "ispunio normu" mora da ima i malo iskustva. Bezvrena mu je motka do kolena, tvrda kao dijamant, ako partnerka ne počne da cvili kao "Damjanov zelenko" i da skače po krevetu kao da je uključena na 220. U nauci, expert se postaje posle dugogodišnjeg iskustva u struci. Ukoliko neka sagovornica i naiđe na nekog pripravika, dužna je da kao iskusnija poduči početnika, pa da bude lepo i njoj i njemu: ... Polako, bre, šta s’ navalio k’o sivonja! Alo, oduzmi malo gas! Pazi, Samo do mašnice, (koju će na početku da mu veže na određenu meru, ukoliko je „zver“ stvarno grandiozna.) Ipak, za svaki slučaj, trebala bi da bude odozgo, kako bi mogla da eskivira u slučaju nužde. Itd. idt., samo tako!

Na primer da bi videla kako se odnosi prema autu i novcaniku. Ako se time ponosi previse, to znaci da je los u seksu, ako vadi novcanik i ponosi se sa njim i to znaci da je los u seksu.Ako prica o tome da je kupio auto ali da hoce da kupi neki jos bolji, to znaci da je kompleksas, nezadovoljan sobom, nije opusten. Ako ga ziga ako ga hvatas za novcanik, onda nema dovoljno samopouzdanja, plasljiv je.

truba2:
U nauci, expert se postaje posle dugogodišnjeg iskustva u struci.

Al' sex nije nauka, hvala bogu. :) Ko od seksa pravi nauku, jednostavno je otudjen od svoje prirode ( sto uopste nije cudno u ovo danasnje moderno doba i kad te na svakom koraku bombarduju kako sex treba da izgleda).

ne slazem se sasvim je normalno da neko tezi ka boljem tj.da kupi bolji auto npr. a ja licno ne bi nikada hvatala tipa za novcanik da proverim koliko je siguran u sebe ili zbog bilo kog drugog razloga.ako je nekome to proveren metod,samo napred

i zasto je bitno kakva kola vozi i koliko mu je debeo novcanik?

Ne znam za druge, ali ja se celog zivota vozim u solidnim kolima, i celog zivota sam imala dovoljno para. Prosto mi odgovara da lik bude 'tu negde' i da moze da me prati, jer ja za sebe imam, njemu necu da placam, a ne trazim ni da on meni placa. Dakle, neka ima koliko i ja imam i to je to .. u tom smislu mi je bitno da ima, a ne da bude golja koji nema pare ni za cigarete, a kamoli da podjemo na neko putovanjce, ma na izlet do Kosmaja samo ..

Vesela_zena_beogradska:
Ne znam za druge, ali ja se celog zivota vozim u solidnim kolima, i celog zivota sam imala dovoljno para. Prosto mi odgovara da lik bude 'tu negde' i da moze da me prati, jer ja za sebe imam, njemu necu da placam, a ne trazim ni da on meni placa. Dakle, neka ima koliko i ja imam i to je to .. u tom smislu mi je bitno da ima, a ne da bude golja koji nema pare ni za cigarete, a kamoli da podjemo na neko putovanjce, ma na izlet do Kosmaja samo ..
potpuno se slazem

Vesela_zena_beogradska:
Uglavnom mogu, razgovor je bitna stavka pre seksa. Ja nisam od zena koje cute o seksu, vec odmah bacim karte na talon, postavljajuci bezbroj pitanja i zachkoljica, navodeci razgovor na to da se lik otvori do koske. I onda se desava da odustanem od pomisli na seks sa doticnim, ili on odustane kad proceni da nije dorasao situaciji, ili prihvatim seks svesno zatvarajuci ochi pred nekim unutrashnjim glasom koji mi kaze - ne. (slucaj sa ovim zadnjim)

a zamisli da on na isti nacin procenjuje komformitet tvoje pi.ke..? :| :-) :roll: :razz:

Back