palermo75
Aktivan član
- Poruka
- 1.277
Tako kazu istrazivanja..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako kazu istrazivanja..![]()
Ne slažem seTako kazu istrazivanja..![]()
Mislis na prolazne veze ili brak?
Eto,i ako sad napisem sta zaista mislim opet ce se naci nekolicna koja ce da me nazove uzasnom,proracunatom kuckomNa brak, svakako !
Svaka voli do zadnje kinte.
Dok je kinta velika, takva je i ljubav.
Vremenom, kako se smanjuje lova, smanjuje se i ljubav.
I, nestaju zajedno....
Eto,i ako sad napisem sta zaista mislim opet ce se naci nekolicna koja ce da me nazove uzasnom,proracunatom kuckom![]()
Seks i novac su ti koji jednu vezu(brak)odrzavaju onakvim kakav treba da bude.Nezadovoljstvo u seksualnom smislu izaziva frustracije koje se ispoljavaju na sve ostale segmente odnosa,a nedostatak novca,kao osnovnog sredstva za zivot prouzrokuje osudjivanje,provociranje,svadje i na kraju raskid.
Ne znam za tebe, ali ja raskidam, ako nisam zadovoljan sexualnim zivotom sa njom. Ne vidim svrhu te veze. Ne kazem da je sex jedino bitan u vezi, daleeeeko od toga, ali ako nema dobrog sexa, da svidanja. I uopste ne mislim da sam neka svinja zbog toga niti bih se bunio da ona raskine samnom iz istog razloga...samo refleksija ljudske potrebe da sve upregne u neki sablon.....zene u su proracunate *****..a muskarci sexualne svinje.....a sto je najgore...mnogi formiraju misljenje i pronalaze sebe u tim istrazivanjima...
Po meni je novac taj koji unistava brak. Jer on skapira, aha, Znaci sve je ovo lepo, ona je samnom, ali da nemam novca, napustila bi me.
Po meni je novac taj koji unistava brak. Jer on skapira, aha, Znaci sve je ovo lepo, ona je samnom, ali da nemam novca, napustila bi me.