Zene raskidaju zbog novca, muskarci zbog sexa..

Seks i novac su ti koji jednu vezu(brak)odrzavaju onakvim kakav treba da bude.Nezadovoljstvo u seksualnom smislu izaziva frustracije koje se ispoljavaju na sve ostale segmente odnosa,a nedostatak novca,kao osnovnog sredstva za zivot prouzrokuje osudjivanje,provociranje,svadje i na kraju raskid.

Po meni je novac taj koji unistava brak. Jer on skapira, aha, Znaci sve je ovo lepo, ona je samnom, ali da nemam novca, napustila bi me.

samo refleksija ljudske potrebe da sve upregne u neki sablon.....zene u su proracunate *****..a muskarci sexualne svinje.....:roll: a sto je najgore...mnogi formiraju misljenje i pronalaze sebe u tim istrazivanjima...
Ne znam za tebe, ali ja raskidam, ako nisam zadovoljan sexualnim zivotom sa njom. Ne vidim svrhu te veze. Ne kazem da je sex jedino bitan u vezi, daleeeeko od toga, ali ako nema dobrog sexa, da svidanja. I uopste ne mislim da sam neka svinja zbog toga niti bih se bunio da ona raskine samnom iz istog razloga...

Po meni je novac taj koji unistava brak. Jer on skapira, aha, Znaci sve je ovo lepo, ona je samnom, ali da nemam novca, napustila bi me.

Ne moras pricu nuzno da vezes za takav odnos.Zamisli da su on i ona sasvim obicni ljudi koji su zaposleni i svako doprinosi domacinstvu.Jednog momenta neko od njih ostaje bez posla .Citava porodica pocinje da oseca nedostatak novca i to se neminovno odrazava na njihove medjusobne odnose.Nema se za racune,tekuce obaveze,klincima za patike...onda krece svaljivanje krivice s'jednog na drugo.Ona ce njega kriviti da je nesposoban a on nju da je lenja,previse trosi...Svadja po svadja,kvari dotadasnji odnos i svako od njih pocinje da uvidja(ili sklapa u sopstvenoj glavi) neke nedostatke partnera.Odnos je narusen,svadja konstantna i cvrc,to je to.

Back