Hajde da mi muskarci budemo malo realni. Svaka zena koja radi osam sati, u najboljem slucaju, pored svih ovih pomagala koje si naveo, koliko ima stvarno slobodnog vremena kada dodje kuci?!
Treba da skuva rucak, opegla, pospremi, pazi na decu itd. Na jednoj temi sam u sali rekao kako na kraju da bude raspolozena za seks, kada se ovo sve od nje ocekuje, mada to je daleko od sale.
Muskarci moraju da postanu svesni, da ako zele, da pored sebe imaju zadovoljnu zenu, pomognu, ali ne jednom, dva puta, vec stalno. Da se podele poslovi oko kuce, dece, bukvalno svega, pa ce na kraju i da dodjemo do seksa.
Kada neko poredi proslo i sadasnje vreme, pravi ogromnu gresku. Svako vreme ima svoje breme. Moja baka se starala o kuci, ali deda je zato stalno bio na njivi i radio jos hiljadu poslova da bi izdrzavao cetvoro dece. Nisu svi takvi, ima dosta i lenjih, kao i danas.
Ljubi ga majka, mora da sazri, odraste, da konacno presece pupcanu vrpcu i da postane muskarac. Zena treba da mu bude najvaznija, da je sacuva. Moju zenu maksimalno cuvam, jer zelim da po stare dane, a i ranije uzivam u svakom danu sa njom.
Kako to izvesti ako sve padne na njenu grbacu? Nije ni cudo sto je veliki procenat zena depresivno. To je meni glavni pokazatelj. Takodje njen rad se malo ceni. Kao sto je ovde vec navedeno. Njeni poslovi su svakodnevni, dok muskarac kada uradi nesto o tome treba danima da se prica. Ne generalizujem, ali analiziram na osnovu podataka, koji su porazavajuci. Da zena radi tri puta vise od muskarca, je sramota za muski rod.